• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI και AOYAMA στη Sepang για δοκιμές
Στη Μαλαισία φιλοξνεούνται 21-13/12 οι τελευταίες δοκιμές του 2009...
Νέα 18/12/2009 - 11:12

Οι τελευταίες δοκιμές του 2009 φιλοξενούνται το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου στην πίστα της Sepang της Μαλαισίας και δεν είναι για ...όλους καθώς σε αυτές έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος μόνο οι rookies του 2010.

Παρ' όλα αυτά μην περιμένετε να δείτε πολύ κόσμο καθώς μόλις 2 ομάδες και 2 αναβάτες θα βρεθούν στη Sepang για να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα που τους δίνεται. Ο λόγος για την Honda Gresini και την Interwetten Honda με τους δύο τελευταίους Παγκόσμιους Πρωταθλητές των 250cc, τον Marco Simoncelli και τον Hiroshi Aoyama.

Ο SuperSic θα έχει στη διάθεσή του την εργοστασιακών προδιαγραφών RC212V με την οποία συμμετείχε φέτος στο Πρωτάθλημα ο Toni Elias, ενώ ο Aoyama θα οδηγήσει την RC212V με την οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα ο Gabor Talmacsi.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους rookies αυτοί είχαν επιλέξει με τις ομάδες τους να κάνουν αλλού δοκιμές. Ο Alvaro Bautista με τη Suzuki είχαν βρεθεί για ένα τριήμερο στo Estoril, ενώ ο Hector Barbera είχε πραγματοποιήσει δοκιμές στη Jerez. Ο Βen Spies από την πλευρά του μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών της Valencia στο τέλος του Πρωταθλήματος, ξεκίνησε τις διακοπές του αφού η Yamaha θεώρησε πως δεν χρειάζεται να κάνει άλλες δοκιμές.

Οι πρώτες δοκιμές του 2010 για όλους του συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα θα διεξαχθούν στην πίστα της Sepang στις 3 Φεβρουαρίου.

Hiroshi Aoyama
Hiroshi Aoyama

Επόμενο άρθρο »

BAUTISTA: «Είμαι πολύ τυχερός που θα συνεργαστώ με τον CAPIROSSI»

« Προηγούμενο άρθρο

DORNA: ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα