• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Αγώνας
Νέα νίκη, 3η συνεχόμενη για Dalla Porta
Νέα 03/11/2019 - 08:24

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στην κατηγορία της Moto3 – και 5η της καριέρας του – πήρε στο σημερινό, δύσκολο Αγώνα, ο Lorenzo Dalla Porta.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε χωρίς να πιέζει και έβλεπε μπροστά του τις μάχες ανάμεσα σε Tatsuki Suzuki, Gabri Rodrigo και τον ομόσταυλό του, τον Marcos Ramirez.

 

Όμως στον 5ο γύρο ήρθε ένα λάθος από τον Rodrigo, ο οποίος έπεσε ενώ είχε την πρώτη θέση. Ο Suzuki ήταν πολύ κοντά του και δεν κατάφερε να τον αποφύγει πέφτοντας και αυτός.

 

Ακριβώς πίσω τους ήταν ο Alonso Lopez ο οποίος μετά από μια επαφή που είχε με έναν συναθλητή του, άλλαξε γραμμή και κατευθύνθηκε προς την πεσμένη μοτοσυκλέτα του Suzuki, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να εκσφενδονιστεί στον αέρα!

 

Κάπως έτσι άλλαξε η εικόνα του Αγώνα και πλέον στη μάχη για τη νίκη ήταν οι Lorenzo Dalla Porta και Celestino Vietti, μαζί με άλλους 8 οδηγούς που συμπλήρωναν το μπροστινό γκρουπ.

 

Οι μάχες συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος, όταν μια επαφή ανάμεσα σε Arenas και Vietti αποσυντόνισε τον τελευταίο, ο οποίος βρέθηκε τέταρτος!

 

Ο Arenas κυνήγησε τον Dalla Porta, αλλά στην τελευταία στροφή της πίστας έκανε το λάθος και έπεσε, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη κι ένα 4ο συνεχόμενο βάθρο.

 

Επομένως ο Dalla Porta πήρε τη νίκη, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Sergio Garcia που ήταν σταθερά στις μάχες του μπροστινού γκρουπ.

 

Ο Garcia πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στην Moto3, με τον Jaume Masia να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση σήμερα.

 

Ο Ισπανός είδε τη μοτοσυκλέτα του να σβήνει στο γύρο προθέρμανσης και λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση του Αγώνα, η ομάδα του έκανε αγώνα δρόμου για να εντοπίσει το πρόβλημα και να το διορθώσει.

 

Τα κατάφεραν κι έτσι ο Masia έκανε το γύρο προθέρμανσης, ενώ ξεκίνησε τον Αγώνα από την τελευταία θέση του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ήταν ταχύτατος από το ξεκίνημα, στην πορεία του Αγώνα έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο και τέλος κατάφερε να πάρει το βάθρο, το 4ο της καριέρας του.

 

Στο τέλος ο Ai Ogura τερμάτισε για 17χιλ μπροστά από τον Celestino Vietti, μένοντας ζωντανός στη μάχη για τον Τίτλο του Rookie της σεζόν 2019.

 

Να σημειώσουμε ότι παρά την πτώση του στο τέλος, ο Arenas σηκώθηκε και κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα