• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Τα προβλήματα στις κατατακτήριες
Καλύπτουν τις πραγματικές μας δυνατότητες
Νέα 22/10/2019 - 10:33

Μετά τη νίκη του στο Silverstone, ο Alex Rins δεν έχει καταφέρει να βάλει τη Suzuki του ψηλότερα από την 5η θέση σε Αγώνα, ή από την 8η σε κατατακτήριες.

 

Ο Ισπανός ξέρει ότι ξεκινώντας τόσο πίσω στο σχηματισμό εκκίνησης, κάνει δύσκολα τα πράγματα για τον εαυτό του και πρέπει να βρεθούν λύσεις για τον ένα γύρο.

 

«Πρέπει να είμαστε καλύτεροι το Σάββατο. Όπως είδατε, το να ξεκινάμε από τόσο πίσω είναι πρόβλημα», έλεγε μετά τον Αγώνα στο Motegi.

 

«Συνήθως είμαι γρήγορος στην εκκίνηση, αλλά τώρα είχα ένα πρόβλημα με το συμπλέκτη κι έχασα δυο θέσεις στην αρχή».

 

«Μετά ανέκαμψα αλλά για να το κάνω αυτό άνοιγα πιο γρήγορα το γκάζι, πίεζα τα ελαστικά και στο τέλος τα είχα καταστρέψει».

 

«Κέρδισα θέσεις, έδωσα μάχες με τον Cal αλλά με νίκησε και στο τέλος πήρα την 7η θέση. Δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

«Έχουμε το ρυθμό να διεκδικούμε βάθρα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίρνω πιο πολλά ρίσκα».

 

Τώρα στόχος του Rins είναι να κρατήσει την 3η θέση στη βαθμολογία, εκεί που πλέον ισοβαθμεί με τον Maverick Vinales της Yamaha.

 

«Από τώρα και μέχρι το τέλος ξεκινά ένα νέο Πρωτάθλημα, με 75β διαθέσιμους. Στόχος μας είναι η 3η θέση».

 

«Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και για τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε λίγο-πολύ παντού: στα φρένα, στα ηλεκτρονικά, στα αεροδυναμικά».

Επόμενο άρθρο »

Θυμός στην Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Η KTM (μάλλον) αποφάσισε για τη θέση του Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα