• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM (μάλλον) αποφάσισε για τη θέση του Zarco
Θα τον αντικαταστήσει το 2020 ο…
Νέα 21/10/2019 - 15:35

Το Speedweek είναι πάντα πολύ καλά ενημερωμένο για τα θέματα που αφορούν στο εργοστάσιο της ΚΤΜ και μόλις πριν λίγες ώρες έβγαλε είδηση.

 

Αυτή αφορά στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Johann Zarco στην εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ στη μεγάλη κατηγορία το 2020.

 

Όπως φαίνεται η ΚΤΜ έχει αποφασίσει να ποντάρει σε έναν οδηγό ο οποίος θα κοστίσει λίγα λεφτά, θα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική επένδυση για το μέλλον και πάνω απ’ όλα είναι διατεθειμένος να υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

 

Έτσι, αν τελικά δεν τους βγει, οι άνθρωποι της ΚΤΜ θα έχουν όλη την άνεση να διαπραγματευτούν και να δώσουν τη θέση του σε άλλον, ειδικά από τη στιγμή που όλα τα συμβόλαια των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας λήγουν το 2020.

 

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Zarco λοιπόν; Ο αναβάτης που ήδη από το καλοκαίρι γνωρίζουμε ότι θα πάρει τη θέση του Brad Binder στην ΚΤΜ Ajo στην Moto2: o Iker Lecuona.

 

Ο Ισπανός έχει δείξει στη μεσαία κατηγορία πόσο σημαντικά βήματα προόδου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

 

Πρόσφατα, στον Αγώνα της Ταϊλάνδης ήταν στο βάθρο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει οδηγήσει ωραία την ΚΤΜ του στην Moto2.

 

Η ευκαιρία να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία ήταν πολύ μεγάλη για να την απορρίψει, όπως έκανε για παράδειγμα ο Remy Gardner.

 

Η ΚΤΜ είχε στραφεί στον Remy και μέσω του μάνατζέρ του ζήτησε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά ο νεαρός Αυστραλός προτίμησε να μείνει στην Moto2.

 

Προφανώς και η KTM δεν είναι η πιο εύκολη μοτοσυκλέτα στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τον Lecuona να δείξει το ταλέντο του.

 

Περιμένουμε σύντομα μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Τα προβλήματα στις κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Ο Miller με τσάντισε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα