• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θυμός στην Aprilia!
Νέα προβλήματα στην Ιαπωνία
Νέα 22/10/2019 - 12:43

Για έναν ακόμα Αγώνα και για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, η Aprilia αντιμετώπισε προβλήματα σε έναν Αγώνα MotoGP.

 

Το θέμα της αξιοπιστίας της μοτοσυκλέτας της εγείρει πολλά ερωτηματικά, ενώ ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποί της αρχίζουν και χάνουν τη ψυχραιμία τους.

 

Στην Ταϊλάνδη ένα πρόβλημα με κάποιον αισθητήρα οδήγησε σε εγκατάλειψη τον Aleix Espargaro, ενώ στο Motegi και οι δυο οδηγοί της ομάδας είχαν θέμα με τον κινητήρα.

 

Ο Aleix ενώ ξεκίνησε 9ος, έχανε συνεχώς θέσεις και τερμάτισε 15ος, ενώ το πρόβλημα με τον κινητήρα οδήγησε σε πτώση τον Andrea Iannone.

 

Μετά το τέλος του GP της Ιαπωνίας, δεν ήταν οι δυο οδηγοί που έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αλλά ο Massimo Rivola, ο νέος CEO της Aprilia.

 

«Αμέσως από το ξεκίνημα καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μιας και ο Aleix δεν είχε το ρυθμό που είχε στο ζέσταμα το πρωί».

 

«Ο Andrea έπεσε επειδή είχε κάποιο πρόβλημα με τον κινητήρα, ενώ και ο Aleix είναι ένα πρόβλημα με τον κινητήρα».

 

«Ήταν καινούργιοι και πρέπει να δούμε τι έγινε… θα τους λύσουμε τελείως για να δούμε τι έγινε και αν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους επόμενους Αγώνες».

 

«Η εμφάνιση του Aleix έδινε ελπίδες για πολλά… τον βλέπουμε πάντα στις ΚΑΤ2 και το να μην τελειώνει τους Αγώνες με κάνει και θυμώνω».

 

«Κι αυτό επειδή δεν δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες… δεν μπορούμε να πάμε σπίτι και να κοιμηθούμε ήρεμοι. Κάναμε λάθη και είναι στο χέρι μας να βρούμε λύσεις».

Επόμενο άρθρο »

Στην Aragon KTM και Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Τα προβλήματα στις κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα