• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Τα φιλόδοξα σχέδια της GPE.
Ένα φιλόδοξο Ισπανικό αγωνιστικό project.
Νέα 16/12/2009 - 08:08

Η ομάδα GPE συμμετείχε στο φετινό Πρωτάθλημα CEV Buckler (Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας), με την ονομασία AJR La Selva, όπου σκοπεύει να συνεχίσει και φέτος δίνοντας μοτοσυκλέτες και εξαρτήματα. Παράλληλα, οι υθίνοντες της ομάδας αναφέρουν πως πολλές από τις νεοσύστατες ομάδες της Moto2 έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, ώστε να συνεργαστούν με την GPE.

 

"Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε με δύο μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα CEV Buckler; την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Daniel Arcas και αυτή του Pablo Barrios. Επιπλέον, έχουμε 7 ακόμα παραγγελίες που θα παραδοθούν στους πελάτες μας μέχρι το τέλος της χρονιάς", δήλωσε ο Pepe Pardo, επικεφαλής της GPE.

 

"Ο κύριος στόχος μας είναι να φτιάχνουμε μοτοσυκλέτες για τους πελάτες μας, εξελίσσοντας τις στο CEV και να βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Με τα μέσα που διαθέτουμε μπορούμε να έχουμε έτοιμες 15 με 20 μονάδες για το CEV, μέχρι τις αρχές του 2010, έναντι ενός πολύ λογικού ποσού για όποιον το επιθυμεί", συμπλήρωσε ο Pardo.

 

"Τα άμεσα σχέδιά μας αφορούν κυρίως την κατασκευή μοτοσυκλετών για το Πρωτάθλημα CEV, σίγουρα όμως ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι αφού μπούνε κάποιες στέρεες βάσεις στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και πείσουμε τον κόσμο για την ποιότητα της δουλειάς μας, θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε σοβαρά στην Moto2, το 2011. Σκοπεύουμε να κατεβάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα στοχεύει στην κορυφή", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

CORSER: "Εκπληκτικό το επίτευγμα της BMW."

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: «Αν πάρω το Πρωτάθλημα θα κουρευτώ ...γουλί!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα