• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CORSER: "Εκπληκτικό το επίτευγμα της BMW."
Ο Αυστραλός μιλάει την πρώτη του χρονιά με τη Γερμανική μοτοσυκλέτα.
Νέα 16/12/2009 - 08:30

Κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς να περιμένει όταν η BMW ανακοίνωσε την πρόθεσή της να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα WSBK το 2009, όμως ο Troy Corser χρησιμοποίησε την πλούσια εμπειρία και το μεγάλο οδηγικό ταλέντο που διαθέτει και πρόβαλε εντυπωσιακά τις αρετές της αγωνιστικής S1000RR.

 

Τα αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς ήταν άκρως ικανοποιητικά, ενώ όλοι όσοι οδήγησαν την BMW (με προεξέχοντα τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή Wayne Gardner), τόνισαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ικανή μοτοσυκλέτα με περαιτέρω εξέλιξη θα αγγίξει την κορυφή.

 

"Πιστεύω ότι το 2009 ήταν στην πραγματικότητα μια αναγνωριστική χρονιά για εμάς. Το να οδηγείς μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα είναι από μόνο του αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει με μια καινούρια ομάδα και περιβάλλεσαι από τελείως άγνωστους σε εσένα ανθρώπους. Όσο προχωρούσε η χρονιά, η μοτοσυκλέτα βελτιωνόταν σημαντικά και οι στόχοι μας άρχισαν να ανεβαίνουν", δήλωσε ο Corser.

 

"Όταν επιστρέψαμε από τις θερινές μας διακοπές, η μοτοσυκλέτα ήταν σε πολύ καλό σημείο και ολοκληρώσαμε τη χρονιά πολύ καλά. Βρισκόμασταν συνεχώς στη δεκάδα, κάτι που είναι πολύ ικανοπιητικό για μια καινούρια ομάδα. Ακόμα πιο σημαντικό ήταν ότι οι χρόνοι μας ήταν πολύ κοντά στους αντίστοιχους των πρωτοπόρων. Πιστεύω ότι το δυνατό μας σημείο ήταν οι επιδόσεις μας στην κατάταξη για την Superpole. Οι χειρότερες φετινές μας στιγμές ήταν αναμφίβολα οι αγώνες όπου δεν καταφέραμε να τερματίσουμε, είτε λόγω πτώσης, είτε λόγω κάποιου μηχανικού προβλήματος", συμπλήρωσε ο Αυστραλός.

 

"Κατά τη γνώμη μου, είναι εκπληκτικό επίτευγμα να ολοκληρώνεις την πρώτη σου χρονιά με μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα, έχοντας μαζέψει 100 βαθμούς. Δεν αναφέρομαι μόνο στις δικές μου επιδόσεις, αλλά κυρίως στην αξιοπιστία της ομάδας και της μοτοσυκλέτας. Νομίζω ότι οι ικανότητες της μοτοσυκλέτας είναι φανερές και πλέον έχουν μια εξαιρετική βάση πάνω στην οποία θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά", ολοκλήρωσε ο Corser.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤOCΖYSZ: ΣYMMETEXEI ΣΤΑ ΜΟΤΟGP, ΤΟ 2012;

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Τα φιλόδοξα σχέδια της GPE.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα