• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: «Αν πάρω το Πρωτάθλημα θα κουρευτώ ...γουλί!»
Αυτό υποσχέθηκε ο Ιταλός αναβάτης που το 2010 θα κάνει ντεμπούτο στα MotoGP με την ομάδα του Fausto Gresini...
Νέα 15/12/2009 - 14:44

Έχετε φανταστεί ποτέ τον Marco Simoncelli χωρίς την ...αφάνα; Μοιάζει με αστείο αλλά δεν είναι καθώς ο Ιταλός που του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP, υποσχέθηκε πως αν στεφθεί Πρωταθλητής δεν θα αφήσει τρίχα για τρίχα στο κεφάλι του!

«Aν κατακτήσω το Πρωτάθλημα θα κουρευτώ ...γουλί! Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά πιο δύσκολο είναι να στεφθώ Πρωταθλητής», δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 στα 250cc και τόνισε πως δεν θα διστάσει να ζητήσει συμβουλές από τον καλό του φίλο Valentino Rossi.

Κατά τα άλλα, o 22χρονος αναβάτης του Team Gresini περιμένει με ανυπομονησία τις δοκιμές που θα γίνουν ειδικά για τους πρωτοεμφανιζόμενους στην κατηγορία 21-23 του μηνός στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

«Από τη στιγμή που τελείωσε το Πρωτάθλημα δεν έχω ηρεμήσει καθώς παίρνω μέρος σε διάφορους αγώνες Ράλι. Τώρα περιμένω πως και πως τις δοκιμές που θα γίνουν από 21-23 Δεκεμβρίου στη Μαλαισία για τους rookies. Εκεί θα έχω την ευκαιρία να μάθω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Γνωρίζω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά όταν βρω τις σωστές ρυθμίσεις μπορώ να κινηθώ πολύ γρήγορα και στα MotoGP», είπε ο SuperSic που αναφέρθηκε και στις ανησυχίες του: «Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι δεν ξέρω σε ποιο σημείο κατά τη διάρκεια της σεζόν θα καταφέρω να είμαι γρήγορος. Ελπίζω να συμβεί σύντομα, αλλά δεν ανησυχώ και τόσο πολύ. Ή για το πω αλλιώς είμαι περίεργος και αγχωμένος γιατί δε γνωρίζω τη μοτοσυκλέτα, ελπίζω όμως να τη μάθω και να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Τα φιλόδοξα σχέδια της GPE.

« Προηγούμενο άρθρο

JUAN MARTINEZ: «Δεν είναι αδάμαστη η Ducati GP9»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα