• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ο Marquez μας διέλυσε!
Ήθελα τον Τίτλο… είμαι απογοητευμένος
Νέα 07/10/2019 - 13:19

Το θαυμασμό του για τον Marc Marquez εξέφρασε μετά το τέλος του χτεσινού Αγώνα ο Andrea Dovizioso, αλλά συγχρόνως και την απογοήτευσή του.

 

Την απογοήτευσή του επειδή για έναν ακόμη χρόνο ο Ιταλός δεν καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του: την κατάκτηση ενός Τίτλου στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ο Marquez ήταν απίστευτος… μας διέλυσε όλους και το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι συγχαρητήρια».

 

«Εμείς δουλέψαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στόχος μου ήταν η κατάκτηση του Τίτλου και είμαι απογοητευμένος που δεν τα καταφέραμε, όπως είμαι απογοητευμένος και με τη διαφορά μας από τον Marquez».

 

Με το τέλος του Αγώνα στην Ταϊλάνδη, ο Marc είναι πλέον 110 βαθμούς μπροστά από τον Dovi, ο οποίος συνεχίζει λέγοντας:

 

«Έχει γίνει πολύ δύσκολο το να τον κερδίσεις. Έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην κατηγορία και χρόνο με το χρόνο είναι και πιο έξυπνος».

 

«Καταλαβαίνει καλύτερα τα όρια και κάνει όλο και λιγότερα λάθη. Πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο, διότι ξέρω ότι δεν είναι αδύνατον να τον κερδίσω».

 

Θα προσπαθήσει και πάλι τη νέα χρονιά, αλλά τι πρέπει ν’ αλλάξει για να πετύχει το σκοπό του;

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί τώρα δεν είναι ο Marc κι εγώ μόνο… οι Yamaha και οι Suzuki έχουν βελτιωθεί, ίσως και περισσότερο απ’ ότι εμείς».

 

«Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι τα ελαστικά και η κατανόησή τους, ενώ σημαντικό είναι και να κατανοήσουμε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας».

 

Για τον Αγώνα χτες, είπε:

 

«Δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστικός… ήμουν ομαλός, σταθερός, αλλά δεν μπορούσα να πιέσω παραπάνω. Δουλέψαμε σκληρά για να γίνουμε πιο γρήγοροι στο δεύτερο κομμάτι, αλλά δεν ήταν αρκετό».

 

«Η διαφορά μας εκεί ήταν μεγάλη. Είμαι απογοητευμένος, σίγουρα, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η νίκη μου έδωσε έξτρα κίνητρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν θα ήμουν εδώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα