• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν θα ήμουν εδώ
Χωρίς την ομάδα και την οικογένειά μου!
Νέα 07/10/2019 - 12:07

Τον 8ο Τίτλο της καριέρας του πανηγύρισε χτες ο Marc Marquez, ο οποίος σίγουρα δεν θα είναι και ο τελευταίος, καθώς ο Ισπανός δείχνει ικανός να συνεχίσει να καταρρίπτει τα ρεκόρ.

 

Ο Marquez πήρε τη νίκη μπροστά σε 95.000 Ταϊλανδούς στην Buriram, επικρατώντας για μια ακόμη φορά στο τέλος του Fabio Quartararo.

 

Χαμογελαστός, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Ισπανός τόνισε ότι δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς την υποστήριξη της ομάδας και της οικογένειάς του.

 

«Χωρίς την ομάδα, τους συνεργάτες, την οικογένεια και το fan-club μου δεν θα ήμουν εδώ! Είναι δύσκολο για τον οδηγό να διατηρήσει ένα σταθερό επίπεδο όλη τη σεζόν, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για την ομάδα».

 

«Αφιερώνω αυτό τον Τίτλο σε όλους αυτούς! Είναι αυτοί που μου δίνουν ενέργεια σε κάθε GP, χαρά όταν κερδίζω και κίνητρο όταν δυσκολεύομαι».

 

Οι αριθμοί τον κατατάσσουν ως έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών στο MotoGP, όμως ο ίδιος – όπως και στο παρελθόν – έτσι και τώρα, επαναλαμβάνει:

 

«Μπορείς να κερδίσεις πολλά ή λίγα στην καριέρα σου, αλλά ο κόσμος θα θυμάται περισσότερο τον Mamola από άλλους Πρωταθλητές».

 

«Γιατί; Για το σόου στην πίστα! Θέλω να κάνω κάτι το ιδιαίτερο, όπως τώρα στην τελευταία στροφή. Είναι η φιλοδοξία που με κάνει να κερδίζω, αλλά και να χάνω».

 

«Η ομάδα προσπαθεί να με κουμαντάρει, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Λέτε ότι είμαι κοντά σε αριθμούς στο Ago και στον Rossi

 

«Ποτέ δεν είχα εμμονή με τους αριθμούς και δεν θέλω να ξεκινήσω τώρα. Πρέπει να διασκεδάσουμε τη στιγμή, να εξελιχθούμε, αλλά όχι να αποκτήσουμε εμμονή με τους αριθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ο Marquez μας διέλυσε!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Marquez κυριαρχεί όπως κι εγώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα