• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η νίκη μου έδωσε έξτρα κίνητρο!
Ο Fabio; Θα είναι ο βασικός μου αντίπαλος το 2020!
Νέα 07/10/2019 - 14:18

Το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι γεγονός για τον Marc Marquez, έναν οδηγό που συνεχίζει και κυριαρχεί στις πίστες του Πρωταθλήματος.

 

Μια σχεδόν τέλεια χρονιά για τον Ισπανό έχει φτάσει στο τέλος της, με τον ίδιο να έχει ήδη μαζέψει 325 βαθμούς και να είναι Πρωταθλητής 4 Αγώνες πριν το τέλος.

 

Στην Ταϊλάνδη δεν χρειαζόταν να νικήσει τον Quartararo στο τέλος, αλλά το έκανε επειδή – όπως παραδέχεται – η νίκη πάντα του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο.

 

Και αυτή ήρθε απέναντι σε έναν αναβάτη που ο Marc θεωρεί ως το βασικό του αντίπαλο για τη μάχη του Τίτλου το 2020!

 

«Όταν έχεις τόσο μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία πάντα ψάχνεις για κάτι να σου δώσει κίνητρο. Όπως είχα πει και πριν έρθουμε εδώ, στόχος μου ήταν η νίκη και αυτό έκανα».

 

«Πάντως στον 10ο γύρο είχα μια διαφορά περίπου στο δευτερόλεπτο από τον Quartararo και σκέφτηκα ότι αν δεν κόψει, θα είναι αδύνατον να κερδίσω».

 

«Μετά όμως έκανα τον ταχύτερό μου γύρο και πίεσα στο όριο για τους επόμενους δυο και μάζεψα τη διαφορά, συνειδητοποιώντας ότι όλα θα κρίνονταν στο τέλος».

 

Και στη συνέχεια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για έναν οδηγό που μπορεί να μην έχει, ακόμα, Παγκόσμιους Τίτλους όμως διαθέτει εξίσου τεράστιο ταλέντο.

 

«Ο Fabio ήταν απίστευτος… ήταν πολύ γρήγορος στους πρώτους 10 γύρους, ενώ εγώ είχα θέμα με το μπροστινό και δεν ήταν εύκολο να μείνω κοντά του».

 

«Εδώ και μερικούς Αγώνες έχω πει ότι θα είναι ο βασικός μου αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο το 2020, όταν και θα είναι ακόμα πιο δυνατός και με περισσότερη εμπειρία».

 

«Οδηγεί πάρα πολύ καλά την Yamaha, μ’ ένα στυλ που μου θυμίζει τον Lorenzo στα καλύτερά του. Δεν τον περίμενα από φέτος να είναι σ’ αυτό το επίπεδο. Ήταν έκπληξη!»

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Να μάθουμε από τον Fabio

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ο Marquez μας διέλυσε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα