• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIPS: "Το Silverstone θα γίνει μια ιδανική πίστα για αγώνες μοτοσυκλέτας."
Ο επικεφαλής της Βρετανικής πίστας δίνει τις εγγυήσεις ότι το Silverstone θα εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό Grand Prix.
Νέα 11/12/2009 - 08:23

To Silverstone σίγουρα θα εξελιχθεί σε μια ιδανική πίστα για αγώνες μοτοσυκλέτας, ικανοποιώντας τόσο τους αναβάτες όσα και το πλήθος των θεατών των MotoGP, που θα επισκεφτούν τη Βρετανική πίστα το επόμενο καλοκαίρι. Αυτές τις διαβεβαιώσεις έδωσε ο επικεφαλής της πίστας, Richard Phillips, όσο οι βελτιώσεις και οι προετοιμασίες του Βρετανικού Grand Prix συνεχίζονται πυρετωδώς.

 

Στην αρχή της χρονιάς, οι υπεύθυνοι της πίστας του Silverstone ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας πέντε χρόνων με την Dorna Sports για τα εμπορικά και τηλεοπτικά δικαιώματα εκμετάλλευσης του αγώνα. Η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού, Βρετανικού Grand Prix είναι 18-20 Ιουνίου.

 

Αρχικά, οι πιο σκληροπυρηνικοί αντέδρασαν στην ανακοίνωση της αποχώρησης από το Donington Park, το οποίο τόσο είχε αγαπηθεί από κοινό και αναβάτες (αν εξαιρέσει βέβαια κανείς το θέμα του καιρού). Παρόλα αυτά, ο Phillips είναι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό το Silverstone θα κερδίζει τον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας και θα εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα Grand Prix.

 

"Έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες στην πίστα και ήδη έχουν επενδυθεί περισσότερα από 5 εκατομμύρια λίρες, ώστε να γίνει το Silverstone μια σωστή πίστα αγώνων μοτοσυκλέτας. Τώρα, το chicane έχει εξαφανιστεί, ενώ έχει επανέλθει η στροφή Woodcote, όπως ήταν στο παρελθόν", τόνισε ο Phillips.

 

"Είναι πολύ συναρπαστικό και οι αναβάτες θα το λατρέψουν. Ήδη οι θεατές κάνουν ουρές για να εξασφαλίσουν εισιτήρια και προς το παρόν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση. Τα MotoGP είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, οπότε το να τα φιλοξενούμε στην πίστα μας μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει μεγάλη ώθηση", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

NAKAMOTO: "Μεγαλύτερη αδυναμία, το πλαίσιό μας."

« Προηγούμενο άρθρο

BMW S1000RR: Κατά μέτωπο επίθεση στον Ιαπωνικό ανταγωνισμό.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα