• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν το περίμενε ούτε ο Marc!
Να πάρει με τόση διαφορά την pole!
Νέα 10/08/2019 - 22:25

Ακόμα και ο Marc Marquez έμεινε έκπληκτος με το πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά του από τον δεύτερο, στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Ισπανός της Honda κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ πίστας και να πάρει παράλληλα την 59η pole της καριέρας του, που είναι νέο επίσημο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

 

Μπορεί η διαφορά του να μην έφτασε τα 2,5’’ που είχε στο Brno και πάλι όμως το σχεδόν μισό δευτερόλεπτο εξέπληξε και τον ίδιο τον Marquez.

 

«Όταν είδα τη διαφορά δεν το περίμενα, μιας και πίστευα ότι όλοι θα ήταν πιο κοντά. Όμως η πίστα γλιστρούσε στις κατατακτήριες κι εκεί είναι το δυνατό μου σημείο».

 

«Μπορώ και σταματάω τη μοτοσυκλέτα όταν γλιστράει, ενώ φρενάρω και πιο δυνατά από τους άλλους κι αυτό δουλεύει καλά εδώ».

 

«Όμως σε ρυθμό Αγώνα η διαφορά δεν είναι 4 δέκατα… είναι πιο κοντά οι άλλοι και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κάνουμε τη σωστή επιλογή ελαστικών».

 

«Ήδη από τις ΕΔ4 κατάλαβα ότι θα μπορούσα να κάνω 1:22, αλλά στο τέλος ήρθε το 1:23,0».

 

«Ήταν ένας καλός γύρος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και ότι η αυτοπεποίθησή μου είναι στα ύψη».

 

Όσο για τους ποιους θεωρεί τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του στον αυριανό Αγώνα;

 

«Αύριο είναι η πιο σημαντική ημέρας και ο Dovi δεν είναι πολύ μακριά. Είναι σταθερός και ειδικά με το φθαρμένο ελαστικό έχει καλό ρυθμό».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τις δυο Yamaha, τους Quartararo και Vinales. Θα έχει ενδιαφέρον…»

 

«Φαίνεται ότι και ο καιρός θα αλλάξει και η θερμοκρασία θα πέσει. Έτσι είναι πάρα πολύ σημαντικό να διαλέξουμε το σωστό πίσω ελαστικό».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έκανε τη διαφορά στην pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα