• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έκανε τη διαφορά στην pole
Αλλά σε ρυθμό είμαστε κοντά στον Marc!
Νέα 10/08/2019 - 22:07

Πριν λίγες ώρες, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την pole position με νέα επίδειξη δύναμης, όμως ο ένας γύρος δεν τρομάζει τον Andrea Dovizioso.

 

Κι αυτό επειδή ο Ιταλός ξέρει καλά ότι σε ρυθμό Αγώνα είναι αρκετά κοντά στον αντίπαλό του και αυτό είναι που θα μετρήσει στον αυριανό Αγώνα…

 

«Σίγουρα έκανε κάτι το πολύ ιδιαίτερο σήμερα, όπως το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Ευτυχώς, όμως, σε ρυθμό Αγώνα είμαστε πιο κοντά του».

 

«Ο στόχος μας ήταν η πρώτη σειρά και τα καταφέραμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

«Ξέρουμε ότι ο Marc έχει καλό ρυθμό και θα προσπαθήσει να μείνει μπροστά και να κάνει το ρυθμό του. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

 

«Δουλέψαμε σκληρά σε όλα τα sessions και είμαστε έτοιμοι, όμως και ο Marc είναι τόσο γρήγορος και σταθερός με όλα τα ελαστικά. Θα δούμε».

 

«Νομίζω ότι ήδη είμαστε έτοιμοι για μάχη, αν και υπάρχει κάτι ακόμα να βελτιώσουμε και αυτό είναι καλό. Θα δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο στο ζέσταμα».

 

Πέρυσι, πάντως, ο Dovi είχε τερματίσει τρίτος χάνοντας τη μάχη από τον Marc Marquez και τον Jorge Lorenzo που είχε κερδίσει τον Αγώνα.

 

«Χάνουμε πολύ στο τρίτο κομμάτι της πίστας κι εκεί έχουμε ρίξει το βάρος, μελετώντας και τις τηλεμετρίες των άλλων οδηγών της Ducati».

 

«Πάντα μαθαίνεις κάτι και από τους άλλους. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης κι αυτό είναι καλό. Είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Δεν το περίμενε ούτε ο Marc!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα