• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DENNING: "Η σταθερότητα, το ζητούμενο για την επόμενη χρονιά."
Ο επικεφαλής της Rizla Suzuki περιγράφει τις προτεραιότητες της ομάδας για το 2010.
Νέα 03/12/2009 - 08:30

Σύμφωνα με τον Paul Denning, το 2009 ήταν μια μέτρια χρονιά για την ομάδα της Rizla Suzuki και ο ίδιος είναι αποφασισμένος το 2010 να παρουσιάσει μια ριζικά βελτιωμένη εικόνα, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

 

Τέσσερις πέμπτες θέσεις από τον Loris Capirossi συνοδεύτηκαν από αρκετά μέτρια αποτελέσματα για τον Ιταλό, ενώ ούτε και ο Chris Vermeulen κατάφερε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. Οι δύο αναβάτες ολοκλήρωσαν το Πρωτάθλημα στην 9η και τη 12η θέση αντίστοιχα, χωρίς κανένα βάθρο.

 

"Δεν ήμασταν σταθεροί", παραδέχτηκε ο Denning. "Σε κάποιους αγώνες ξεκινούσαμε δυνατά και ο Loris ήταν πολύ γρήγορος, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας. Αυτό φάνηκε από τις θέσεις που τελικά κατέλαβαν οι αναβάτες μας και προσωπικά πιστεύω ότι φέτος δεν αξίζαμε πολλά περισσότερα."

Rizla Suzuki
Rizla Suzuki

 

Ο Denning πρόσθεσε: "Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και τη σταθερότητά μας. Κανένας μέσα στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος με τα φετινά αποτελέσματα. Η Suzuki έκανε άψογη δουλειά στο θέμα της απόδοσης του κινητήρα, αλλά το πλαίσιο πρέπει να βελτιωθεί αρκετά και αυτή είναι η προτεραιότητά μας για το χειμώνα."

 

Την επόμενη σεζόν, δίπλα στο γερόλυκο, Loris Capirossi θα βρίσκεται ο ελπιδοφόρος rookie, Álvaro Bautista, που εντυπωσίασε την ομάδα με τις επιδόσεις του στις δοκιμές της Valencia και του Estoril. Ο Denning εκτιμάει ότι ο συνδυασμός Bautista – Capirossi είναι τέλειος. "Το 2010 θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τον Bautista και είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτό. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανός και ανταγωνιστικός αναβάτης και πιστεύω πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Για εμάς, η ισορροπία στην ομάδα είναι σωστή, διότι για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα είναι απαραίτητη και η παρουσία ενός έμπειρου αναβάτη. Πιστεύω ότι η παρουσία και η δουλειά του Loris θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα και θα βοηθήσει πολύ τον Álvaro να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα", ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Rizla Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

BURGESS: «Λάθος κίνηση η Moto2»

« Προηγούμενο άρθρο

GRESINI: Συνοψίζει τη φετινή σεζόν και αισιοδοξεί για το 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα