• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GRESINI: Συνοψίζει τη φετινή σεζόν και αισιοδοξεί για το 2010.
Ο Ιταλός μιλάει εφ όλης της ύλης.
Νέα 03/12/2009 - 08:01

Ο Fausto Gresini μίλησε για την πορεία της ομάδας του, το 2009 και ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία για το νέο δυναμικό της ομάδας, που αποτελείται από τους Marco Simoncelli και Μarco Melandri. Ο

 

ι Toni Elías και Alex De Angelis, που αγωνίζονταν φέτος με την ομάδα, κατάφεραν να τερματίσουν 7ος και 8ος στο Πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Ο Gresini δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των δύο αναβατών του, κυρίως κατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Ειδικότερα, ο Ιταλός ενθουσιάστηκε με το βάθρο του Elías στο Brno και το αντίστοιχο του De Angelis στην Indianapolis.

 

"Πρέπει να παραδεχτώ ότι το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα μας, ενώ στο δεύτερο μισό βελτιωθήκαμε σημαντικά", δήλωσε ο Gresini. "Καταφέραμε να ανέβουμε δύο φορές στο βάθρο, που δεν είναι και πολλές, αλλά σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα μας. Στο τέλος, επιτύχαμε τους στόχους μας, ανεβαίνοντας στην 7η και 8η θέση της κατάταξης των αναβατών. Σαν ομάδα, κατακτήσαμε την 5η θέση, που πιστεύω ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα."

 

"Αναμφίβολα, ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως τα MotoGP είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία και πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Παρόλα αυτά, στο μέλλον στοχεύουμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

Ο συνδυασμός του ενθουσιασμού του rookie, Marco Simoncelli και της εμπειρίας του Marco Melandri θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, σύμφωνα με τον Gresini. "Ήδη σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα του 2010. Δεν μπορούμε να βάλουμε πολύ υψηλούς στόχους, διότι μετά θα δυσκολευτούμε να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας. Πάντως, πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Έχουμε ένα νεοφερμένο αναβάτη, τον Simoncelli, ο οποίος είναι ενθουσιώδης και πολύ γρήγορος. Επίσης, έχουμε έναν ικανό και έμπειρο αναβάτη, τον Melandri, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι η Honda θα μας δώσει μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Βεβαίως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αλλά αυτό το κάνουμε πάντα. Ήδη σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα του 2010 με μεγάλη αισιοδοξία", ολοκλήρωσε ο Gresini.

Επόμενο άρθρο »

DENNING: "Η σταθερότητα, το ζητούμενο για την επόμενη χρονιά."

« Προηγούμενο άρθρο

IPPOLITO: Υποστηρίζει θερμά την επιστροφή στα 1000cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα