• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Ινδονησία.
Ο Ισπανός ετοιμάζεται για διακοπές στο Bali.
Νέα 03/12/2009 - 06:37

O Jorge Lorenzo ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου, Jupiter Z αυτή την εβδομάδα, που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 5.700 καλεσμένους, σε εκθεσιακό χώρο της Jakarta.

 

Ο νεαρός Ισπανός, που ξεκίνησε την περιοδεία του στη Νοτιοανατολική Ασία από την Bangkok την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετείχε στο εντυπωσιακό show, ντυμένος με τα αγωνιστικά χρώματα της Fiat Yamaha. "Το θέαμα που είδα σήμερα ήταν από τα εντυπωσιακότερα που έχω δει ποτέ μου", δήλωσε ο Lorenzo. "Το show ήταν φαντασμαγορικό και σε κάνει να εκτιμάς πόση δύναμη έχει αυτή η χώρα. Αναπτύσσεται με ταχύτατο ρυθμό και οι πωλήσεις της Yamaha κυμαίνονται σε τρία εκατομμύρια μονάδες ετησίως."

 

"Φέτος με καλοδέχτηκαν σε όποιο μέρος και αν επισκέφτηκα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι στην Ινδονησία, η υποδοχή ήταν ακόμα πιο θερμή, παρότι η χώρα δε φιλοξενεί Grand Prix, από τα μέσα το 90'. Θα ήθελα πραγματικά η χώρα αυτή να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, διότι έχει αποδείξει το πάθος της για τη μοτοσυκλέτα", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

 

Τώρα, ο Lorenzo ετοιμάζει ολιγοήμερες διακοπές στο Bali, ώστε να ξεκουραστεί για λίγο από το φορτωμένο του πρόγραμμα.

Επόμενο άρθρο »

IPPOLITO: Υποστηρίζει θερμά την επιστροφή στα 1000cc.

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: Shakedown με προβλήματα για την Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα