• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: Shakedown με προβλήματα για την Tech 3
Πρόωρα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Moto2 της Τech 3...
Νέα 02/12/2009 - 13:01
Στην πίστα Ledenon, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η ομάδα της Tech 3 προκειμένου να δοκιμάσει το πρωτότυπο που έχει ετοιμάσει για την κατηγορία Moto2.

Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι σχεδιασμένο από τον αρχιμηχανικό της ομάδας Guy Coulon -μέχρι πέρσι εργαζόταν στην Yamaha Tech 3 MotoGP-, ενώ ο κινητήρας προέρχεται από Honda CBR600RR.

Ο 16χρονος Γάλλος Florian Marino, που φέτος κατετάγη 5ος στο MotoGP Rookies Cup, πραγματοποίησε το shakedown της μοτοσυκλέτας το οποίο ολοκληρώθηκε πρόωρα εξαιτίας ενός προβλήματος στα ηλεκτρικά που παρουσιάστηκε.

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως δεν ανησυχούν και υποστηρίζουν ότι μέχρι τις 9 του μηνός οπότε και ξεκινούν στη Valencia επίσημες δοκιμές εξέλιξης διάρκειας 2 ημερών για την νεοσύστατη κατηγορία, τα προβλήματα θα έχουν λυθεί.

«Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πολύ σβέλτη και πολύ ελαφριά στα 140 κιλά. Η αίσθηση που σου δίνει θυμίζει περισσότερο μοτοσυκλέτα 125cc παρά 600cc. Λόγω της ακαμψίας του πλαισίου, έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις στις στροφές πραγματικά πολύ γρήγορα», είπε ο Γάλλος πιτσιρικάς αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτότυπο.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε video από την πρώτη δοκιμή της Moto2 που κατασκεύασε η Tech 3.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Ινδονησία.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο STONER πλέκει το εγκώμιο του SPIES

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα