• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο STONER πλέκει το εγκώμιο του SPIES
O Tεξανός πρέπει να είναι υπερήφανος που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των μεγαλύτερων αναβατών του χώρου...
Νέα 02/12/2009 - 11:33

Πριν καλά καλά γίνει μέλος του κλαμπ των MotoGP ο Ben Spies έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των κορυφαίων του χώρου.

Μετά τον Valentino Rossi και τον Nicky Hayden ήταν η σειρά ενός ακόμα Παγκόσμιου Πρωταθλητή των MotoGP, του Casey Stoner, να πλέξει το εγκώμιο του Τεξανού αναβάτη που φέτος, στην παρθενική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike έγραψε ιστορία κατακτώντας τον τίτλο.

Το 2010 ο «Εlbowz» όπως τον αποκαλούν λόγω του ιδιαίτερου οδηγικού στιλ με τους αγκώνες του να προεξέχουν αρκετά θυμίζοντας περισσότερο αναβάτη motocross, θα οδηγεί μια Yamaha YZR-M1 της ομάδας Tech 3.

«Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, κάνει εξαιρετική δουλειά», σχολίασε ο Aυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 και συνέχισε: «Του είπα νωρίτερα μέσα στη σεζόν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσει στο WSBK. Ήταν ο ταχύτερος αναβάτης του Πρωταθλήματος και δεν έχει να αποδείξει τίποτα άλλο. Τώρα είναι η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα και να βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι είναι ικανός να πετύχει».

Κλείνοντας ο 24χρονος αναβάτης της Ducati αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του 25χρονου αναβάτη: «Είναι πολύ ήσυχος και ταπεινός. Αγαπάει το σπορ για τους αγώνες -όπως και εγώ- και δεν του αρέσουν τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με τα εξωαγωνιστικά. Γνωρίζει την πρόκληση που έχει μπροστά του και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τα καταφέρει».

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Shakedown με προβλήματα για την Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

WEBB: O Βρετανός στην έκθεση του NEC.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα