• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Το 2010 ο στόχος μου είναι αποκλειστικά το Πρωτάθλημα!"
Ο Ισπανός ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Νέα 01/12/2009 - 09:23

Ο Jorge Lorenzo έχει καταλάβει ποια ήταν τα λάθη του το 2009 και πως θα τα αποφύγει ώστε την επόμενη χρονιά να εξαπολύσει μια δυνατή επίθεση για τον Τίτλο. "Αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας μου, καθώς ήμουν ο δεύτερος στο Πρωτάθλημα MotoGP. Όμως, για το 2010 ο στόχος μου είναι να στεφθώ Πρωταθλητής. Έχω καταλάβει τα λάθη μου και ξέρω τι θα αποφύγω την επόμενη σεζόν", δήλωσε ο Lorenzo, τη Δευτέρα από το ξενοδοχείο Four Seasons στην Jakarta.

 

Τα λάθη στα οποία αναφερόταν ο Lorenzo ήταν τέσσερις εγκαταλείψεις σε Jerez, Donington Park, Brno, και Phillip Island, σε αντίθεση με μόνο δύο εγκαταλείψεις του τελικού Πρωταθλητή Valentino Rossi. Όσον αφορά στην παραμονή του στην ομάδα της Fiat Yamaha, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι αυτό κυρίως έχει να κάνει με τις επιλογές της εταιρίας καθώς και με τις προτεραιότητές της.

 

Εκτός όμως από τον team mate του, Valentino Rossi ένας ακόμα ελπιδοφόρος αναβάτης θα οδηγεί μοτοσυκλέτα της Yamaha το 2010 στα MotoGP: Πρόκεται για τον Ben Spies, για τον οποίο ο Lorenzo ομολόγησε ότι δεν ξέρει τι να περιμένει. "Δεν ξέρω πως θα τα πάει την επόμενη σεζόν", παραδέχτηκε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

TECH 3 YAMAHA: Παραμένει ο "τοίχος".

« Προηγούμενο άρθρο

LCR HONDA: Οι στόχοι της ομάδας για το 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα