• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR HONDA: Οι στόχοι της ομάδας για το 2010.
Ο Lucio Cecchinello θέτει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.
Νέα 01/12/2009 - 07:54

Ο Randy De Puniet ισοφάρισε το καλύτερο πλασάρισμα του σε τελική κατάταξη με την 11η θέση που κατέκτησε φέτος στο Πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο manager της ομάδας LCR Honda, Lucio Cecchinello πιστεύει ότι το 2010, ο Γάλλος μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα.

 

Μια σειρά από καλά αποτελέσματα κορυφώθηκαν από το βάθρο του De Puniet στο Donington, που τον έφερε όγδοο στην κατάταξη. Δυστυχώς, ένα ατύχημα σε προπόνηση motocross εμπόδισε τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων του 28χρονου αναβάτη.

 

Ο De Puniet ενεπλάκη σε μια στενή μάχη για την έβδομη θέση στη βαθμολογία μέχρι και το τέλος της σεζόν και ο Cecchinello εκτιμάει ότι βάσει των φετινών του εμφανίσεων, ο Γάλλος μπορεί να στοχεύει ψηλότερα για το 2010. "Είμαστε σίγουρα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματά μας, διότι η βελτίωσή μας είναι εμφανής", δήλωσε ο Cecchinello. "Φέτος πραγματοποιήσαμε κάποιες πραγματικά καλές εμφανίσεις όπως το βάθρο μας στο Βρετανικό Grand Prix και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία."

 

"Φέτος είχαμε κάποιες πτώσεις, ενώ και το ατύχημα του Randy τον Αύγουστο μας πήγε πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντως, για την επόμενη χρονιά ο στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη ανεξάρτητη ομάδα στην τελική βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε πολύ δυνατά", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: "Το 2010 ο στόχος μου είναι αποκλειστικά το Πρωτάθλημα!"

« Προηγούμενο άρθρο

CAMPINOTI: "Η σταθερότητα θα είναι η βάση μας για το 2010."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα