• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TECH 3 YAMAHA: Παραμένει ο "τοίχος".
Spies και Edwards έχουν φιλικές σχέσεις, αλλά ο τοίχος στα paddock της ομάδας δεν "γκρεμίζεται".
Νέα 01/12/2009 - 09:48

Ο τοίχος που χωρίζει τους δύο αναβάτες της ομάδας Monster Yamaha Tech 3, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε λόγω της κόντρας ανάμεσα στον James Toseland και στον Colin Edwards, θα παραμείνει και το 2010. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις του Edwards με τον νεοφερμένο στην ομάδα, ο οποίες είναι άριστες.

 

"Κατ' αρχήν, πρόκειται για μισό τοίχο, αφού μπορείς να περάσεις από τον ένα garage στο άλλο χωρίς να βγεις από το χώρο. Αυτό δε συμβαίνει σε άλλες ομάδες", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Herve Poncharal. "Αυτή τη στιγμή ο Colin και ο Ben είναι οι καλύτεροι φίλοι, οπότε ο τοίχος δεν έχει καμία σχέση με την ατμόσφαιρα μέσα στο garage. Ο τοίχος έχει εντελώς διαφορετικό νόημα. Ο καθένας θέλει να δουλέψει σε ένα ήσυχο περιβάλλον, απερίσπαστος και ανενόχλητος από το τι συμβαίνει δίπλα του. Επίσης, αυτό το χώρισμα μας κάνει πιο ευδιάκριτους για τους χορηγούς μας."

 

"Φέτος ο τοίχος δούλεψε άψογα. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση ανάμεσα στους αναβάτες. Είναι απλά θέμα επαγγελματισμού στο χώρο εργασίας. Κάθε αναβάτης χρειάζεται να συγκεντρωθεί στη δουλειά του. Λιγότεροι άνθρωποι και λιγότερη κίνηση βοηθούν σε αυτό, ιδιαίτερα σε ένα αγωνιστικό σαββατοκύριακο", συμπλήρωσε ο Poncharal.

 

Πάντως και οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας Fiat Yamaha έχουν στο garage τους ένα τοίχο – χώρισμα, από την άφιξη του Lorenzo το 2008. Επίσης, το garage της Honda χωρίστηκε στα τέλη του 2008, όταν ο Dani Pedrosa άλλαξε σε ελαστικά της Bridgestone.

Επόμενο άρθρο »

Ισπανός ροκάς έγραψε τραγούδι για τον ROSSI!

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Το 2010 ο στόχος μου είναι αποκλειστικά το Πρωτάθλημα!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα