• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Έπαιξα σωστά τα χαρτιά μου!
Πίεσα όταν έπρεπε και πήραμε τη νίκη
Νέα 01/07/2019 - 10:26

Ήδη από το GP του Montmelo, όταν και έπεσε από το λάθος του Lorenzo, ο Maverick Vinales ήξερε ότι θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη στο Assen.

 

Και το κατάφερε, κατακτώντας τους 25 βαθμούς στην Ολλανδία, κερδίζοντας για πρώτη φορά μετά την Αυστραλία πέρυσι.

 

«Στο Montmelo πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω τη νίκη κι εδώ, στο Assen, δουλέψαμε όλο το Σ/Κ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

 

«Ήξερα κι ένοιωθα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν έτοιμη για να επιτεθεί και να πάρει μια από τις πρώτες θέσεις».

 

«Ήδη από την Παρασκευή ένοιωθα δυνατός στους 7-8 τελευταίους γύρους και ήξερα ότι αυτό θα ήταν το κλειδί για τον Αγώνα».

 

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό… έκανα αρκετά λάθη, γιατί βιαζόμουν να προλάβω τους μπροστά και ήθελα να κερδίσω το χαμένο έδαφος γρήγορα».

 

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα, μιας και η Honda ήταν δυνατή, αλλά στη συνέχεια βρήκα το ρυθμό μου κι εκμεταλλεύτηκα τα δυνατά μου χαρτιά».

 

«Η επιτυχία δεν είναι μόνο του οδηγού, αλλά και η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε τώρα, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

 

Επιπλέον, ο Maverick επισήμανε ότι το τριήμερο κύλισε χωρίς προβλήματα και γι’ αυτό κατάφερε να βρει μια καλή βάση για τον Αγώνα.

 

«Τις περισσότερες φορές κάναμε καλή δουλειά την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά όλο και κάτι συνέβαινε και ξεκινούσαμε τον Αγώνα από πιο πίσω».

 

«Έτσι είχα θέματα και δεν μπορούσα να δείξω το δυνατό μου πρόσωπο. Αλλά αυτό το Σ/Κ ήταν καλό, κάναμε καλές κατατακτήριες και ήξερα ότι αν ήμουν στην πρώτη σειρά, θα είχα την ευκαιρία να κερδίσω».

 

«Περίμενα ότι το γκρουπ θα ήταν μεγαλύτερο, αλλά ήμασταν τρεις. Έπαιξα σωστά τα χαρτιά μου. Είχα το σκληρό πίσω και ήξερα ότι θα ήμουν δυνατός στους 10 τελευταίους γύρους».

 

«Έτσι πίεσα τη σωστή στιγμή… το καλύτερο ήταν ότι από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή η δουλειά έγινε σωστά από πλευράς μας».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πήρα αυτό που ήθελα!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα