• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Που πρέπει να εστιάσουμε;
Στους αποφασιστικής σημασίας παράγοντες!
Νέα 28/06/2019 - 22:35

Σύμφωνα με τον Andrea Dovizioso, αποφασιστικής σημασίας παράγοντας για την επιτυχία του στον Αγώνα του Assen αυτή την Κυριακή είναι η φθορά των ελαστικών.

 

Για τον Dovi, εκεί είναι που πρέπει να εστιάσει η Ducati καθώς θα προσπαθήσει σε δύο ημέρες από τώρα να μειώσει τη διαφορά του από τον Marquez στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Dovizioso ήταν μόλις 13ος στις ΕΔ1, αλλά με έναν πολύ καλό χρόνο στην αρχή των δεύτερων ελεύθερων ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

 

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, ο Ιταλός θεωρεί ότι η φθορά των ελαστικών είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλο την προσοχή του για τον Αγώνα της Κυριακής.

 

«Ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Η θεωρία των ελαστικών ήταν αποφασιστικής σημασίας παράγοντας πέρυσι και σε αυτό θα εστιάσουμε».

 

«Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά πρέπει να σημειώσουμε και άλλη πρόοδο».

 

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την πρώτη μέρα γιατί κάναμε μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το 2018, παρά το ότι και πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί και στις μπροστά θέσεις».

 

«Είμαστε γρήγοροι και παρά το ότι χάνουμε έδαφος στις αλλαγές κατεύθυνσης στις γρήγορες στροφές, είμαστε σε θέση να κάνουμε καλούς χρόνους».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πολύ ιδιαίτερο Σ/Κ

« Προηγούμενο άρθρο

Προσγειωμένος ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα