• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσγειωμένος ο Vinales
Δυνατός, αλλά ακόμα είναι Παρασκευή
Νέα 28/06/2019 - 21:55

Δυνατή ήταν η παρουσία του Maverick Vinales σήμερα, πρώτη ημέρα του 8ου Γύρου της φετινής σεζόν στην πίστα του Assen στην Ολλανδία.

 

Ο Ισπανός ήταν ελάχιστα πίσω από τον Fabio Quartararo στις ΕΔ1, ενώ ανέτρεψε την κατάσταση στα δεύτερα ελεύθερα όταν και πέρασε στην πρώτη θέση.

 

«Η αίσθηση που έχω είναι περίπου ίδια όπως και στο Montmelo. Νομίζω ότι έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο σε ό,τι αφορά στο οδηγικό μου στυλ».

 

«Δεν ξέρω αν είναι επειδή η Yamaha εδώ είναι δυνατή, ή επειδή εγώ οδηγώ καλύτερα από ό,τι συνήθως, αλλά νιώθω καλά και είμαι αισιόδοξος».

 

«Όπως και να χει όμως, είναι ακόμα Παρασκευή. Παραμένουμε προσγειωμένοι και δουλεύουμε πολύ σκληρά για τον Αγώνα γιατί κάποιοι από τους αντιπάλους μας είναι πολύ γρήγοροι».

 

«Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο κι έτσι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

«Ξέρουμε ότι μοτοσυκλέτα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο».

 

«Το κομμάτι της σταθερότητας είναι πολύ σημαντικό αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιωθούμε στον Αγώνα στους πρώτους γύρους».

 

«Έτσι θα κάνω ό,τι έκανα και στην Καταλονία και θα δω αν θα δουλέψει και πάλι την Κυριακή».

 

«Πάντως ήταν καλή η σημερινή μέρα. Ακόμα και με τη ζέστη ένιωθα καλά με τα σκληρά ελαστικά κάτι που σημαίνει ότι η Μ1 δουλεύει καλά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Που πρέπει να εστιάσουμε;

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει και το Sachsenring ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα