• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MAMOLA: Προβάλει την προσπάθεια των Riders for Health.
Ο θρύλος των αγώνων δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.
Νέα 28/11/2009 - 09:45

Ο Randy Mamola, θρύλος των 500cc και συνιδρυτής της οργάνωσης Riders for Health έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σχετικά με τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Το Riders for Health Experience Africa είναι ένα εκπληκτικό μοτοσυκλετιστικό ταξίδι μέσα από το Lesotho, μια εκπληκτική ορεινή τοποθεσία στη Νότια Αφρική που περιλαμβάνει εκπληκτικά τοπία και φυσικά απαιτητική οδήγηση σε εκτός δρόμου συνθήκες.

 

Ταυτόχρονα, είναι μια ευκαιρία να μαζευτούν χρήματα ώστε να στηριχτεί το έργο της οργάνωσης Riders for Health και να εκτιμηθεί από κοντά η σημαντική δουλειά που προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Πίσω από την ομορφιά του, το Lesotho κρύβει μια τραγική ιστορία. Η μικρή αυτή χώρα έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων HIV σε ολόκληρο τον κόσμο. Εξ αιτίας της ορεινής μορφολογίας της χώρας, οι μετακοινήσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες και η πρόσβαση σε μια κλινική συνήθως απαιτεί ώρες. Με τη δουλειά τους, οι Riders for Health καταφέρνουν να απαλύνουν τον πόνο των κατοίκων του Lesotho, βοηθώντας απομακρυσμένες κοινότητες που κανονικά δε θα μπορούσαν να λάβουν περίθαλψη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δουν την οργάνωση σε δράση, θα επισκεπτούν κλινικές, όπου θα βοηθήσουν γιατρούς και γενικά θα μπορέσουν να εκτιμήσουν το ρόλο της μοτοσυκλέτας σε τόσο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη.

 

Ο Mamola μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο του ταξίδι στο Lesotho και τώρα μεταφέρει τις εμπειρίες του: "Είχα δέκα εκπληκτικές μέρες στην όμορφη χώρα του Lesotho. Πραγματικά είναι εκπληκτικό πόσο μπορεί η μοτοσυκλέτα να μας δώσει τόση ικανοποίηση και ταυτόχρονα να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Αφρική. Η εμπειρία ενός ταξιδιού με τους Riders for Health Experience Africa είναι μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή όσων συμμετέχουν", δήλωσε ο Αμερικάνος.

 

Υπάρχουν λίγες ελεύθερες θέσεις για το επόμενο ταξίδι των Riders for Health Experience Africa, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2010. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα, αλλά για πιο άμεσες απαντήσεις, το e-mail της οργάνωσης είναι το experienceafrica@riders.org. Το κόστος συμμετοχής θα είναι περίπου £5,000, από τα οποία το 40% θα χρηματοδοτήσει το έργο της οργάνωσης στην Αφρική. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καλύψουν τα έξοδα του κάθε αναβάτη.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Θερμή υποδοχή στην Ταϊλάνδη.

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: Επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του για τις δοκιμές της Sepang.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα