• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του για τις δοκιμές της Sepang.
O Ιταλός Rookie θα συμμετέχει σε ειδικές δοκιμές στη Μαλαισία.
Νέα 28/11/2009 - 09:13

Η ομάδα της San Carlo Honda Gresini επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του rookie, Marco Simoncelli σε ειδικές δοκιμές στην πίστα της Sepang, στις 21 με 23 Δεκεμβρίου. Παρότι ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι επίσημες ανακοινώσεις, είναι βέβαιο ότι όλοι οι προερχόμενοι αναβάτες από τα 250cc θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις επιπλέον μέρες μέσα στην πίστα, πριν την επίσημη έναρξη των δοκιμών για το 2010.

 

Ο rookie αναβάτης της Rizla Suzuki, Alvaro Bautista οδήγησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Estoril, ενώ ο νέος αναβάτης της ομάδας Aspar Ducati, Hector Barbera βρίσκεται αυτές της μέρες στην Jerez δοκιμάζοντας τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Από την πλευρά της, η Honda επέλεξε μια πίστα εκτός Ευρώπης, ώστε οι rookies της να έχουν χρόνο με τις νέες τους μοτοσυκλέτες. Ο Simoncelli θα βρεθεί λοιπόν, στην Sepang μαζί με τον Hiroshi Aoyama ώστε να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στην RC212V.

 

Σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας Gresini στην Moto2, φημολογείται ότι ο Toni Elias έχει προσύμφωνο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Ιταλική ομάδα. Όσο για τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, η θέση είναι ακόμα ανοικτή.

Επόμενο άρθρο »

MAMOLA: Προβάλει την προσπάθεια των Riders for Health.

« Προηγούμενο άρθρο

DE ANGELIS: Μένει χωρίς συμβόλαιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα