• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Θερμή υποδοχή στην Ταϊλάνδη.
Τιμές ήρωα για τον Ισπανό στο ταξίδι του στη Νοτιοανατολική Ασία.
Νέα 28/11/2009 - 10:37

Ο Jorge Lorenzo έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου στην Ταϊλάνδη την Παρασκευή. Ο Ισπανός ταξίδεψε στη Νοτιοανατολική Ασία για να επισκεφτεί ένα εργοστάσιο της Yamaha στην Bangkok καθώς και τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της εταιρίας στην Ταϊλάνδη.

 

Τον 22χρονο αναβάτη υποδέχτηκε ο πρόεδρος του εργοστασίου, Frank Nagashima καθώς και ο επικεφαλής εργσιών, Praphan Phornthanavasit. Ο Lorenzo ξεναγήθηκε ξεχωριστά σε κάθε τμήμα του εργοστασίου, στο οποίο εργάζονται πάνω από 3.000 άτομα. Αμέσως μετά, ο Lorenzo φόρεσε τη δερμάτινη στολή του και οδήγησε μια Yamaha YZF-R1 στολισμένη με τα χρώμα της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Lorenzo βρέθηκε πάνω σε μοτοσυκλέτα μετά την επέμβαση που έκανε στη Βαρκελόνη στις 16 Νοεμβρίου και δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε πολύ την εκδήλωση.

 

"Είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι ήρθαν στην Bangkok για να με δουν. Οι αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι το δημοφιλέστερο άθλημα εδώ. Παρόλα αυτά, η μοτοσυκλέτα γενικότερα είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η επίσκεψή μου στην Ταϊλάνδη και η συνεργασία μου με τους τοπικούς αντιπροσώπους της Yamaha με γεμίζει ικανοποίηση. Αύριο θα μετακινηθούμε προς την Ινδονησία για να εξερευνήσουμε τα μυστικά της μεγάλης αυτής φίρμας", δήλωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του BARBERA στη Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

MAMOLA: Προβάλει την προσπάθεια των Riders for Health.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα