• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Μένει χωρίς συμβόλαιο;
O αναβάτης από το San Marino ενδέχεται να μείνει μια χρονιά μακριά από τους αγώνες.
Νέα 28/11/2009 - 08:56

Το πρώτο όνομα που προκύπτει όταν γίνεται λόγος για αναβάτες από τα MotoGP Που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τα μελλοντικά τους σχέδια είναι αυτό του Alex De Angelis. Ο αναβάτης από το San Marino φημολογούνταν ότι μετακινείται προς διάφορες ομάδες, με όλα τα σχέδια να ναυαγούν τελικά. Ο De Angelis περίμενε την οικονομική στήριξη της κυβέρνησης του San Marino έτσι ώστε να συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη εφικτό.

 

Όταν οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Scot Honda στα MotoGP ναυάγησαν, το όνομα του De Angelis άρχισε να ακούγεται για μια νέα ομάδα της Aprilia στα WSBK και πιο πρόσφατα για την ομάδα της Hayate Moto2. Τελικά, τα πράγματα αποδεικνύονται ιδιαίτερα δύσκολα για το μέλλον του De Angelis. Τα σχέδια για συνεργασία με την Scot Honda πάγωσαν, ενώ και τα σχέδια για νέα ομάδα της Aprilia στα WSBK φαντάζουν ιδιαίτερα θολά και όχι με ικανοποιητική χρηματοδότηση. Ο De Angelis τώρα διαπραγματεύεται με την Hayate αλλά κολλάει, ως συνήθως στο οικονομικό. Η Hayate χρειάζεται χορηγίες και ο De Angelis δε φαίνεται να μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια.

 

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με την τηλεόραση του San Marino, ο De Angelis ενδέχεται να απέχει αναγκαστικά από τους αγώνες για μια χρονιά. Στην ίδια ακριβώς περίπτωση είχε βρεθεί και ο Max Biaggi, το 2006.

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: Επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του για τις δοκιμές της Sepang.

« Προηγούμενο άρθρο

ΒΑΤΤΑΙΝΙ: «Η GP10 είναι πραγματική... βόμβα!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα