• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Αγώνας
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Marquez
Νέα 02/06/2019 - 15:37

Για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα, ο Alex Marquez κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας, 2β μόλις πίσω από τον Baldassarri.

 

 Ο Alex Marquez ακολούθησε στην εντέλεια τη στρατηγική του, συγκρατώντας το ρυθμό του στους πρώτους γύρους για να μην πιέσει τα ελαστικά του.

 

Στη συνέχεια, όντας πολύ δυνατός σε ρυθμό, κατάφερε να περάσει μπροστά από τον Luthi και γύρο με το γύρο να μεγαλώνει τη διαφορά του.

 

Έτσι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει τους 25β δύο εβδομάδες μετά την επιτυχία του στην Γαλλία.

 

Πίσω του ο Luca Marini, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στην Μαλαισία πέρυσι.

 

Όπως αποκάλυψε ο Marini, οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν αλλάξει εντελώς τη μοτοσυκλέτα κι έτσι κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

 

Από την άλλη, ο Luthi δεν ήταν 100% έτοιμος για τον Αγώνα καθώς, όπως είπε, κάτι που έφαγε τον πείραξε.

 

Στο τέλος όμως άντεξε και κράτησε την τρίτη θέση, παρά το ότι ο Baldassarri έδειχνε απειλητικός.

 

Ο Lorenzo πραγματικά έκανε εξαιρετικό Αγώνα σήμερα, ξεκινώντας από πολύ πίσω για να καταφέρει να πάρει την 4η θέση μπροστά από τον Augusto Fernandez.

 

Ο Fernandez, μαζί με τον Bastianini, στην αρχή του τελευταίου γύρου κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Jorge Navarro.

 

Ο Ισπανός, που είχε δείξει πολύ δυνατός στους τελευταίους γύρους στα δύο προηγούμενα Grand Prix, δεν ήταν αντίστοιχα δυνατός σήμερα και περιορίστηκε τελικά στην 7η θέση.

 

Ο Marcel Schrotter ξεκίνησε από την pole position αλλά δεν είχε το ρυθμό για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Sam Lowes και Fabio di Giannantonio.

 

Η απογοήτευση των ανθρώπων της ΚΤΜ πρέπει να είναι τεράστια, καθώς σε μια πίστα που πέρυσι κέρδιζαν, φέτος η καλύτερή τους μοτοσυκλέτα (Binder) έμεινε 20,5’’ μακριά από τον πρώτο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα