• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Αγώνας
Φανταστική 1η νίκη για τον Arbolino!
Νέα 02/06/2019 - 15:17

Μία τρομερή νίκη κατάφερε να πάρει στο σημερινό Αγώνα της Moto3 ο Tony Arbolino, την πρώτη της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Η εικόνα του Αγώνα πάντως, ήταν διαφορετική καθώς ο Lorenzo Dalla Porta ήταν αυτός που είχε δείξει εκπληκτική ταχύτητα στο δεύτερο μισό της πίστας και ειδικά στην τελευταία στροφή.

 

Εκεί ήτανε που ο Ιταλός έκανε διαφορά από τους αντιπάλους του και δεν τους επέτρεπε να του πάρουν το slipstream, καθώς έβγαιναν στη μεγάλη ευθεία της πίστας.

 

Ακριβώς αυτό έκανε και στο τελευταίο Γύρο του Αγώνα ο Dalla Porta, όμως εκείνη τη φορά ο Tony Arbolino είχε καταφέρει να μείνει αρκετά κοντά του.

 

Το τέλος του Αγώνα ήταν μαγικό, με τον Arbolino για 29χιλ να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Dalla Porta, ο οποίος για μία ακόμη φορά χάνει τη νίκη στο τέλος.

 

Πάντως ο Lorenzo ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος του Αγώνα, ενώ όπως ήταν φυσικό σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Tony Arbolino.

 

Μαζί του στο βάθρο των νικητών και ο Jaume Masia, που παρά τα λαθάκια που έκανε κατά τη διάρκεια του Αγώνα, στο τέλος ήταν από τους πιο δυνατούς οδηγούς στην πίστα.

 

Οι τρεις τους ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε έναν φανταστικό Αγώνα της μικρής κατηγορίας, με δυνατές μάχεςσΣχεδόν σε όλη τη διάρκεια του.

 

Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, όταν όλοι οι οδηγοί πίεσαν για να πάρουν το καλύτερο δυνατό από τις μοτοσυκλέτες τους κι ενώ η φθορά των ελαστικών ήταν μεγάλη.

 

Πίσω από τους τρεις του βάθρου ήταν ο Niccolo Antonelli που ανέκαμψε από την 18η θέση και κατάφερε να κάνει έναν ακόμα καταπληκτικό Αγώνα φέτος.

 

Ο Dennis Foggia πήρε την 5η θέση, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα Σ/Κ που δεν ξεκίνησε καλά για τον Ιταλό.

 

Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Πιο πίσω ο John McPhee που κατάφερε να ανακάμψει μετά τη λάθος στρατηγική που ακολούθησε στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Σκωτσέζος κράτησε την έκτη θέση μπροστά από τον Aron Canet που δεν κατάφερε να πάρει περισσότερους βαθμούς.

 

Παρ’ όλα αυτά ο Ισπανός παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας, με διαφορά μόλις 3β μπροστά από τον Dalla Porta και 13β από τον Niccolo Antonelli.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα