• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Η πίεση είναι συνεχής
Και στους ανθρώπους αρέσει να ασκούν κριτική
Νέα 20/05/2019 - 13:47

Ο Danilo Petrucci κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο πως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, τερματίζοντας μόλις 158 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Παρά το βάθρο του στο Le Mans όμως, ο Danilo παρουσιάζεται βέβαιος ότι δεν θα χαλαρώσει η πίεση προς το πρόσωπό του.

 

Πάντως, με τη βοήθεια του φίλου του, Andrea Dovizioso, ο Petrucci έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις κριτικές και να πάρει το καλύτερο του αποτέλεσμα εδώ και ένα χρόνο.

 

«Από το 2017 νιώθω την πίεση. Πριν από δύο χρόνια ήταν με τον Lorenzo και πέρυσι το ίδιο», σχολιάζει ο Ιταλός, ο οποίος πήρε τη θέση του Lorenzo στην εργοστασιακή Ducati με συμβόλαιο, όμως, διάρκειας ενός έτους.

 

«Πάντα υπάρχει πολλή πίεση και δεν έχω κερδίσει τίποτα για την ώρα. Δεν φαντάζομαι τι θα γίνει αν κερδίσω κάποιον Αγώνα».

 

«Πάντως οι άνθρωποι αρέσκονται στο να μου ασκούν κριτική, απλά δεν ακούω δεν με ενδιαφέρει».

 

«Για αυτό πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andrea, που μετά το Τέξας μου μίλησε και μου είπε να μην με ενδιαφέρει. Να πιέσω για να βελτιώσω τα αδύναμα σημεία μου και να βρω έναν τρόπο να το διασκεδάζω. Αυτό με βοήθησε πολύ».

 

«Αυτό το βάθρο είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε στην προπόνηση με τον Andrea αυτό το χειμώνα και μέχρι τώρα, αλλά πάντα έχω αυτό το βάρος στους ώμους μου. Ίσως γιατί είμαι και αρκετά βαρύς!»

 

Ο Petrucci είχε καταφέρει να είναι η καλύτερη Ducati στις κατατακτήριες δοκιμές και έδωσε κάποιες μάχες με τον Marquez στα πρώτα στάδια του Αγώνα στο Le Mans.

 

Μετά όμως, κάποια λάθη (περισσότερα εδώ) τον άφησαν στην 6η θέση, αλλά πάλεψε και κατάφερε να τερματίσει τρίτος και πολύ κοντά στον ομόσταυλό του.

 

Ο Petrux πρόσεχε πολύ στον Αγώνα για να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στην Αργεντινή το 2016.

 

Παρά ταύτα η μοτοσυκλέτα του είχε σημάδια από τις μάχες:

 

«Καταστράφηκε από τη δεξιά πλευρά της. Ακούμπησα κάποια στιγμή τον Marc στην 1η στροφή, αλλά ήταν από την άλλη μεριά».

 

«Ίσως ήταν από την επαφή με τον Espargaro… ελπίζω να μην επηρεάστηκε ο Pol από την επαφή αυτή».

 

«Ευτυχώς η ζημιά δεν ήταν μεγάλη. Άλλωστε η μοτοσυκλέτα μου πάντα είναι κατεστραμμένη μετά τους Αγώνες. Είτε η φόρμα, είτε η μοτοσυκλέτα, πάντα ακουμπάνε κάποιον».

 

Ο Danilo Petrucci είναι 5ος στο βαθμολογικό πίνακα, 15β μπροστά από τον Jack Miller, που είναι και ο βασικός του αντίπαλος για τη θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati το 2020.

Επόμενο άρθρο »

Miller: Παρασύρθηκα…

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα