• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovi κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!
Πρέπει να βρούμε κάτι, αν…
Νέα 20/05/2019 - 13:01

Για πρώτη φορά μετά από πέντε αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Andrea Dovizioso είναι τόσο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Στο ίδιο χρονικό σημείο, τα δύο προηγούμενα χρόνια όταν και τερμάτισε 2ος πίσω από τον Marquez, ο Ιταλός ήταν 31 βαθμούς από την κορυφή το 2017 και 49β το 2018.

 

Ο Dovi κατάφερε να πάρει τους 20 βαθμούς της δεύτερης θέσης στο Le Mans, αλλά αντί να είναι αισιόδοξος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:

 

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τους 20 βαθμούς και για τη θέση μας στο Πρωτάθλημα. Είμαστε εκεί και τα πάντα ακόμα είναι ανοιχτά».

 

«Από την άλλη όμως, πρέπει να καταλάβουμε και να αναλύσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή πρέπει να βρούμε κάτι».

 

«Ο Marc και η Honda, για την ώρα, είναι πιο δυνατοί από εμάς. Πρέπει να βρούμε παραπάνω χρόνο στο γύρο και πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα τα ελαστικά γιατί σήμερα δυσκολευόμουν».

 

«Η δεύτερη θέση είναι καλή, αλλά πάλευα με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά με το πίσω ελαστικό και αυτό δεν είναι καλό για το Πρωτάθλημα».

 

«Αν καταφέρουμε και βελτιωθούμε λίγο, έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε. Αν δεν έχεις την ευκαιρία, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά να προσεύχεσαι ο αντίπαλος να κάνει κάποιο λάθος».

 

«Αυτός, όμως, δεν είναι ο τρόπος για να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Η πίεση είναι συνεχής

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Μπορούσα την 5άδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα