• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ήμουν πολύ επιθετικός
Δεν ένοιωθα 100% άνετα…
Νέα 17/05/2019 - 22:17

O oδηγός της Ducati, ο Andrea Dovizioso, παραδέχτηκε μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στο Le Mans ότι δεν οδήγησε με ιδανικό τρόπο τη μοτοσυκλέτα του.

 

Αν και τόνισε ότι το στυλ του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, εν τούτοις ο αναβάτης της Ducati πιστεύει ότι θα είναι στη μάχη για το βάθρο και τη νίκη την Κυριακή.

 

«Είμαστε στο μπροστινό γκρουπ αλλά δεν είμαστε από τους πιο γρήγορους. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί η αίσθηση δεν ήταν τέλεια αλλά η ταχύτητα υπήρχε».

 

«Ήμουν λίγο παραπάνω επιθετικός από ότι θα έπρεπε. Το Le Mans είναι μία σφιχτή και αργή πίστα και δεν είναι εύκολο να ετοιμάσεις σε τέλειο βαθμό τη μοτοσυκλέτα».

 

Πρέπει να είσαι ομαλός και να χρησιμοποιήσεις τα καλύτερα στοιχεία της μοτοσυκλέτας. Είναι εύκολο να έχεις παραπάνω δύναμη και να σπινάρεις».

 

«Δεν ήμουν 100% άνετος, αλλά είναι κάτι μικρό και δεν χρειάζεται να δουλέψουμε σε κάτι μεγάλο. Δεν ήμουν όσο ομαλός θα ήθελα και θα πρέπει να βρούμε κάτι στο set-up για να βελτιωθούμε».

 

«Πρέπει να οδηγήσω καλύτερα, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά. Είμαστε εκεί και έχουμε μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για να παλέψουμε για το βάθρο και τη νίκη».

 

«Όμως χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από ό,τι πήραμε σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Περίεργη πτώση

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Περίμενα καλύτερο ξεκίνημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα