• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Περίμενα καλύτερο ξεκίνημα
Μόλις 14ος ο Ιταλός την 1η ημέρα στη Γαλλία
Νέα 17/05/2019 - 22:16

Ο Valentino Rossi περίμενε, όπως παραδέχθηκε, ένα καλύτερο ξεκίνημα στο Grand Prix της Γαλλίας, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στην πίστα του Le Mans.

 

Η πίστα αυτή είναι παραδοσιακά καλή για την Yamaha, αλλά ενώ την ώρα που ο Maverick Vinales έπαιρνε την πρώτη θέση, ο Vale έμενε εκτός δεκάδας.

 

Οι ατυχίες δεν έλειψαν για τον Rossi, καθώς η αλυσίδα της μοτοσυκλέτας του κόπηκε κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών ένα στην πίστα.

 

Στα δεύτερα ελεύθερα προσπάθησε, αλλά τελικά έμεινε εκτός δεκάδας αν και η διαφορά του από τον δέκατο ήταν μόλις 82 χιλιοστά.

 

Ο Valentino πάντως δούλεψε κυρίως για το ρυθμό αγώνα καθώς έμεινε με το μεσαίο πίσω ελαστικό μέχρι αργά στις ελεύθερες δοκιμές 2 .

 

Έχοντας αλλάξει αργά στο μαλακό πίσω ελαστικό, ο Ιταλός είχε την ευκαιρία να κάνει μόλις ένα γρήγορο γύρο στο τέλος του 45λεπτου, που δεν ήταν τελικά αρκετός.

 

Και ο Vale εξηγεί:

 

«Περίμενα ότι θα ήμουν πιο δυνατός αλλά στο τέλος δεν ήταν μία καλή ημέρα. Δεν είχα καλή αίσθηση και υπέφερα αρκετά στην επιτάχυνση».

 

«Το πρωί είχαμε κάποιο πρόβλημα με την αλυσίδα και χάσαμε λίγο χρόνο. Το απόγευμα όμως δοκιμάσαμε κάτι άλλο».

 

«Στην αρχή δεν ήταν άσχημα και προσπαθήσαμε με κάποιες επιπλέον αλλαγές να βρούμε καλύτερη αίσθηση. Όμως κάτι μας έλειπε. Τελικά δεν βρήκαμε καλές λύσεις».

 

«Στο τέλος κατάφερα να κάνω μόνο έναν γρήγορο γύρο με το μαλακό ελαστικό και είμαι εκτός δεκάδας».

 

«Ας ελπίσουμε ότι αύριο δεν θα βρέξει  για να βελτιώσουμε το χρόνο μας αλλά και το ρυθμό μας».

 

Σε σχέση με τον ομόσταυλό του, τον Maverick Vinales, ο Ιταλός σχολίασε:

 

«Δεν έχω καλή πρόσφυση στην επιτάχυνση και δυσκολεύομαι. Χάνω εκεί σε σχέση με τον Maverick επομένως δεν είμαι φανταστικός και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ήμουν πολύ επιθετικός

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μικρή νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα