• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μικρή νίκη!
Η αλλαγή που βοήθησε τον Ισπανό
Νέα 17/05/2019 - 21:23

Η πρώτη μέρα στο Le Mans για τον Jorge Lorenzo ήταν μία μικρή νίκη, όπως τη χαρακτήρισε ο Ισπανός οδηγός της Repsol Honda.

 

Ο Jorge ψάχνει από την αρχή της χρονιάς την κατάλληλη θέση πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ούτως ώστε να μην κουράζει πάρα πολύ τα χέρια του στα δυνατά φρεναρίσματα.

 

Για να το πετύχει αυτό, προσπαθεί συνεχώς να προσαρμόσει και να αλλάξει τη σέλα της μοτοσυκλέτας του και σε αυτόν τον τομέα ήταν που βελτιώθηκε την πρώτη μέρα στο Le Mans.

 

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός έκανε ένα «πισωγύρισμα». Ο ίδιος εξηγεί:

 

«Τη σέλα που είχα στην Yamaha την έφερα στην Ducati και τώρα στην Honda. Αλλά φαίνεται ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει. Η καλύτερη λύση ήταν μία τυπική σέλα της Honda».

 

Και συνεχίζει λέγοντας:

 

«Πρέπει να μεταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα και στον Αγώνα. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

 

«Σε ό,τι αφορά στην αίσθηση μου πάνω στη μοτοσυκλέτα, κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρόκειται για μία μικρή νίκη, αλλά ο δρόμος παραμένει μακρύς».

 

«Σήμερα μπορεί να μην κερδίσαμε κάποιο βάθρο ή κάποιον Αγώνα αλλά ήταν μία μικρή νίκη. Ελπίζω ότι θα παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο».

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, γιατί μάλλον θα βρέχει, αλλά στο στεγνό θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μικρά βήματα».

 

Το Σ/Κ για τον Jorge Lorenzo ξεκίνησε άσχημα με μία πτώση στα πρώτα λεπτά των ΕΔ1, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να μείνει στην 14η θέση.

 

Στη συνέχεια όμως και χάρη στη «μικρή νίκη» που πέτυχε, κατάφερε να ανέβει στην 4η των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των ΕΔ1-2.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Περίμενα καλύτερο ξεκίνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα