• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ2
Ο Vinales μπροστά από τον Marquez!
Νέα 17/05/2019 - 17:31

Την πρώτη θέση στις ΕΔ2 στο Le Mans της Γαλλίας πήρε ο Maverick Vinales, μπροστά από τον Marc Marquez, σε ένα 45λεπτο γεμάτο πτώσεις.

 

Τα σύννεφα είχαν πυκνώσει πάνω από το Le Mans, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πιέζουν και τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο.

 

Στο τέλος ο Vinales, με τον αέρα του πρώτου του βάθρου από το προηγούμενο GP στην Jerez, κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και να μείνει μπροστά για περίπου δύο δέκατα από τον Marquez.

 

Ο Quartararo, οποίος είχε την 1η θέση στις ΕΔ1, συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία μέσα στην πατρίδα του, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Μπορεί να δυσκολεύεται πάνω στην Repsol Honda του ο Jorge Lorenzo, ωστόσο στα δεύτερα ελεύθερα ήταν πολύ καλός και έβαλε τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν πέμπτος, μπροστά από τον Danilo Petrucci που ήταν και ο πρώτος από τους πολλούς οδηγούς που έπεσαν.

 

Ο Petrux πάντως κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα την πτώση του και να σημειώσει τον έκτο καλύτερο χρόνο με τον Pol Espargaro να παίρνει την 7η θέση, παρά τις δύο πτώσεις του σήμερα το μεσημέρι.

 

Την 8η θέση κράτησε ο Aleix Espargaro για την Aprilia, παρά το ότι έπεσε στο τέλος στην τρίτη στροφή της πίστας, ενώ ο Takaaki Nakagami ήταν ένατος, βελτιώνοντας την εικόνα του σε σχέση με τις ΕΔ1.

 

Τη δεκάδα κλείνει ο Franco Morbidelli, αλλά στα συνδυασμένα αποτελέσματα είναι ο Jack Miller αυτός που παίρνει την 10η θέση, παρά τις δύο πτώσεις του στις ΕΔ2.

 

Την πτώση δεν απέφυγε ούτε ο Cal Crutchlow που έμεινε εκτός δεκάδας, όπως και ο Valentino Rossi αλλά και το δίδυμο της Suzuki, ο Joan Mir με τον Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα