• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Οργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα motocross.
Ο Ιταλός ακολουθεί το παράδειγμα του Rossi.
Νέα 23/11/2009 - 08:43

Αυτή την Κυριακή διοργανώθηκε ένας ακόμα φιλανθρωπικός αγώνας motocross, από τον Marco Melandri και τo διευθυντή της ομάδας Scot Racing, Alberto Martinelli. Η εκδήλωση ονομάστηκε Una Gara x Luca (ένας αγώνας για τον Luca) και είχε σα σκοπό τη συλλογή χρημάτων υπέρ του τραυματία αναβάτη, Luca Pellegrini.

 

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Pellegrini έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του εξ αιτίας ενός τεχνικού προβλήματος, με αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και να μείνει παράλυτος. Ευτυχώς, ο 17χρονος αναβάτης, μπόρεσε με τον καιρό να ανακτήσει κάποιον έλεγχο των χεριών του, αλλά χρειάζεται ακόμα έντονη φροντίδα, με αρκετά έξοδα.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 12.000 οπαδοί και ο ίδιος ο Pellegrini και παρακολούθησαν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Autodromo Bonara di Castrezzato. Οι αναβάτες χωρίστηκαν σε ομάδες των δύο και ταχύτερος συνδυασμός αποδείχτηκε αυτός του Marco Melandri με τον Toni Cairoli, οι οποίοι ακολουθήθηκαν από τους Davide Gozzini και Rodrig Thain. Άλλοι διάσημοι αναβάτες που έδωσαν το παρόν ήταν οι Loris Capirossi, Roberto Locatelli, Franco Battaini και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΜΧ1 του 2008, David Philippaerts, χωρίς όμως να αγωνιστούν.

Cairoli - Melandri
Cairoli - Melandri
Cairoli salto
Cairoli salto

Επόμενο άρθρο »

GARDNER: Οδηγεί και συγκρίνει τις μοτοσυκλέτες του Πρωταθλήματος WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Προτεραιότητα μου η Yamaha, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα