• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: Ο Canepa στην ομάδα της Scot.
Ο Ιταλός βρίσκει νέα αγωνιστική στέγη.
Νέα 20/11/2009 - 08:19

Η Scot Racing ανακοίνωσε ότι ο Νiccolò Canepa θα οδηγήσει για λογαριασμό της στην νεοσύστατη κατηγορία Moto2, το 2010. Ο νεαρός Ιταλός συμφώνησε με την ομάδα από το San Marino και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Πρωταθλητή των 250cc, Hiroshi Aoyama που ανεβαίνει στα MotoGP για το 2010.

 

"Είμαι ενθουσιασμένος από τη συμφωνία μου με την ομάδα της Scot", δήλωσε ο Canepa, που ολοκλήρωσε τη φετινή του πορεία στη δορυφορική ομάδα της Ducati στα MotoGP. "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι μιας τόσο δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας. Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος απέναντι στην προοπτική μιας νέας κατηγορίας και μιας νέας μοτοσυκλέτας. Η δουλειά μου αναμένεται να είναι δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα ανταποδοτική. Θα προσπαθήσω πολύ να πετύχω."

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Cirano Mularoni πρόσθεσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι από την έλευση του Niccolò στην ομάδα μας. Είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετή αγωνιστική εμπειρία. Φέτος συμμετείχε στα MotoGP και προηγουμένως ήταν δοκιμαστής σε αυτή την κατηγορία. Κατά τη γνώμη μας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Σχεδιάσαμε την καινούρια μοτοσυκλέτα μας και τώρα θα την εξελίξουμε μέρα με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα. Είμαστε πεισμένοι ότι μαζί θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά."

Επόμενο άρθρο »

O Álvaro Bautista στο δρόμο της μάθησης

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE: Το σύστημα αερόσακου δουλεύει σωστά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα