• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Álvaro Bautista στο δρόμο της μάθησης
Η Rizla Suzuki τελείωσε τα τεστ του 2009 στο Estoril της Πορτογαλίας
Νέα 20/11/2009 - 15:45

 

Η Rizla Suzuki τελείωσε τα τεστ του 2009, με την επιτρεπόμενη δοκιμή – μόνο για τους νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι ο Álvaro Bautista και ο επίσημος δοκιμαστής του εργοστασίου Nobuatsu Aoki, οδήγησαν για τρεις μέρες στο Estoril της Πορτογαλίας.

 

Ο Bautista χρησιμοποίησε τις 3 ημέρες του τεστ για την καλύτερη προσαρμογή του στην Suzuki GSV-R και στην αυξημένη ιπποδύναμη μιας μοτοσυκλέτας MotoGP, συμπληρώνοντας συνολικά 212 γύρους στην μήκους 4,182m πίστα.

Αύξησε σταδιακά το ρυθμό του και τελικά «γύριζε» σταθερά στο 1’38.5, ένα χρόνο ανάλογο με των οδηγών της ομάδας στο πρόσφατο Πορτογαλικό Grand Prix, παρά το ότι η πίστα ήταν σαφώς πιο κρύα και με μικρότερη πρόσφυση από ότι τον περασμένο μήνα.

 

Στη διάρκεια του τεστ, δοκίμασε νέα πράγματα για τον κινητήρα, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στο φέρινγκ και διαφορετικές εξατμίσεις της Akrapovic.

Για την Suzuki, ο Test-Rider Aoki, συνέχισε το πρόγραμμα που ξεκίνησε από τον Capirossi στην Valencia. Τώρα Bautista και Capirossi, κάνουν τις υποχρεωτικές 2μηνες διακοπές και το εργοστάσιο εντωμεταξύ δουλεύει, κυρίως πάνω στο νέο πλαίσιο, που χρειάζεται οπωσδήποτε δραστική αναβάθμιση, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική το 2010.

Επόμενο άρθρο »

Τρέχει με Ferrari τελικά ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: Ο Canepa στην ομάδα της Scot.

Χορηγοί