• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Χάσαμε πολύ σε 3-4 γύρους
Δείξαμε όμως την ταχύτητά μας σε μια άσχημη πίστα
Νέα 17/04/2019 - 10:51

Χαρούμενη πρέπει να είναι η Ducati με το αποτέλεσμα στον Αγώνα του Τέξας. Ή τουλάχιστον αυτό λέει ο Andrea Dovizioso.

 

Ο Ιταλός έκανε εξαιρετική εκκίνηση, με τη βοήθεια του νέου «διακόπτη» των κόκκινων, και κατάφερε να βρεθεί από 13ος στην 6η θέση με το τέλος του πρώτου γύρου.

 

«Όλα έγιναν όπως τα ήθελα, αλλά και οι άλλοι έκαναν ό,τι περίμενα! Έτσι πέρασα αρκετούς στον πρώτο γύρο και δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη εκκίνηση».

 

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Dovi έχασε αρκετά σε ταχύτητα. Το γιατί το εξηγεί ο ίδιος:

 

«Μέσα σε 3-4 γύρους έχασα πολλά δευτερόλεπτα και δεν μπόρεσα να μείνω κοντά στο δεύτερο γκρουπ που έγινε τελικά πρώτο».

 

«Δεν είχα καλή αίσθηση και παραλίγο να πέσω στην 10… προσπάθησα να ηρεμήσω και να δω γιατί χάνω και τότε συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα υγρό σημείο σ’ αυτή τη στροφή».

 

«Νομίζω ότι ήταν η μόνη στροφή που βάλανε καινούργια άσφαλτο κι αυτό το υγρό κομμάτι της προερχόταν κάτω από την άσφαλτο. Το πρωί πάντως δεν ήταν εκεί και δεν ξέρω γιατί!»

 

«Έτσι, όταν το συνειδητοποίησα, άλλαξα τη γραμμή μου και η αίσθησή μου επανήλθε. Έχανα και πάλι στις ανοιχτές στροφές, αλλά σε άλλα κομμάτια ήμουν πιο γρήγορος».

 

«Μετά πέρασα τον Morbidelli και ο ρυθμός μου ήταν ίδιος με αυτόν των μπροστινών οδηγών και αυτό ήταν το θετικό του Αγώνα».

 

«Στο τέλος είχα καλή ταχύτητα και είδα ότι ο Jack έχανε λίγο. Πίεσα στο 100% αλλά δυστυχώς δεν τον πρόλαβα. Αν είχα άλλο έναν γύρο, μάλλον θα ήμουν στο βάθρο».

 

Ο Dovi κρατά μια αισιόδοξη στάση: «Νομίζω ότι αυτό το Σ/Κ τα θετικά ήταν περισσότερα από τα αρνητικά».

 

«Η πτώση του Marc έδειξε ότι δεν τα έχει όλα πάντα υπό έλεγχο. Τις περισσότερες φορές ναι, αλλά όχι πάντα κι αυτό είναι θετικό για εμάς».

 

«Εμείς νομίζω ότι δείξαμε την ταχύτητά μας σε μια άσχημη πίστα. Πήραμε βαθμούς κι ας ξεκίνησα από πίσω. Ήμουν έτοιμος για μάχη!»

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ο Valentino ήταν τεράστιος!

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: Νωρίς να μιλάμε για Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα