• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Valentino ήταν τεράστιος!
Αλλά εκείνο το λάθος που έκανε…
Νέα 17/04/2019 - 11:57

Μια παράδοση έξι ετών έσπασε φέτος στο Austin του Τέξας, με τον Alex Rins να γίνεται ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει εκεί, πλην του Marc Marquez.

 

Πως είδε τον Αγώνα, όμως, ο Carlo Pernat, ένας από τους πιο έμπειρους μάνατζερ στο paddock;

 

«Ο Valentino ήταν τεράστιος. Θα μπορούσε ο Αγώνας να είναι δικός του, αλλά βρήκε έναν καταπληκτικό Rins απέναντί του. Απέδειξε όμως ότι είναι το νούμερο 1 στην Yamaha».

 

«Κρίμα για το λάθος που έκανε στο τέλος. Δεν του ταιριάζει. Αν περίμενε λίγο… το θέμα, όμως, είναι ότι παραμένει “σκυλί” και το ίδιο ισχύει για τον Rins».

 

«Ακόμα κι αν ξεκινάει από πίσω, μπορούμε να λέμε ότι ο Rins θα είναι εκεί, μπροστά, με τους καλύτερους οδηγούς. Έκανε σημαντικό βήμα με μια ομάδα που δεν έχει το budget της Honda ή της Yamaha».

 

«Δουλεύουν όμως καλά και χάρη στην εμπειρία του Davide Brivio, η Suzuki αρχίζει κι επιστρέφει στην εποχή του Schwantz».

 

Πως χαρακτήρισε τον Marquez; «Ήταν από άλλον πλανήτη, σαν τον ET, αλλά ήταν και απρόσεκτος. Ήταν μια ανόητη πτώση. Αυτά έχουν οι Αγώνες».


«Αν ήμουν η Honda θα ανησυχούσα με όλους αυτούς που δεν τερμάτισαν. Δούλεψαν στο μοτέρ, αλλά ίσως έκαναν τη μοτοσυκλέτα πιο δύσκολη στην οδήγηση».

 

«Στην Ducati, ο Dovi ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Ήταν τυχερός και στο Borgo Panigale θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, μιας και ο Dovi ήταν 10’’ πίσω από τον πρώτο».

 

«Το χειροκρότημα το κερδίζει η Pramac, που συνεχίζει να βγάζει ταλέντα. Αντίθετα η KTM και η Aprilia πρέπει να δουλέψουν κι άλλο για να καλύψουν τη διαφορά που είναι μεγάλη».

 

«Είναι δυο ομάδες που έχουν τα μέσα για να το πετύχουν και να πάρουν κάποια καλά αποτελέσματα προς το τέλος της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Τέξας 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Χάσαμε πολύ σε 3-4 γύρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα