• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το μυστηριώδες πρόβλημα της Honda
Lorenzo: Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό…
Νέα 16/04/2019 - 11:05

Κάτι δεν πάει καλά στο στρατόπεδο της Honda, ενώ την ίδια ώρα το κύμα κακοτυχίας που έχει χτυπήσει τον Jorge Lorenzo, δεν λέει να κοπάσει.

 

Στον Αγώνα της Κυριακής, ο Marquez παραδέχτηκε ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την RC213V, αναφορικά με τα ηλεκτρονικά της.

 

Για πρόβλημα μίλησε και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο η αλυσίδα στη μοτοσυκλέτα του Lorenzo έφυγε, ακριβώς όπως είχε συμβεί στη μοτοσυκλέτα του Marquez στην Αργεντινή.

 

Ο Jorge πάντως, ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον Αγώνα της Κυριακής στο Τέξας, δεν είχε να κάνει με την αλυσίδα.

 

«Είχαμε πρόβλημα και προσπαθούμε να δούμε τι είναι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό φτάνει. Αλλά δεν έχει να κάνει με την αλυσίδα».

 

Πάντως, ομολογουμένως, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός είχε τους τραυματισμούς στο τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ ξαναχτύπησε σε προπόνηση πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

 

Στον πρώτο Αγώνα, στο Qatar, είχε άλλη μια πτώση που χειροτέρευσε τη φυσική του κατάσταση και πονούσε σε όλο του το σώμα.

 

Στην Αργεντινή ενεργοποιήθηκε ο περιοριστής ταχύτητας στη μοτοσυκλέτα του και μετά, κατά τη διάρκεια του Αγώνα, του έφυγε το λάστιχο από το αριστερό γκριπ!

 

Και τώρα το μυστηριώδες πρόβλημα στον Αγώνα του Τέξας, αφότου πρώτα έφυγε η αλυσίδα της μοτοσυκλέτας του το Σάββατο.

 

«Προφανώς και είμαι απογοητευμένος, μιας και είχα προβλήματα στους πρώτους τρεις Αγώνες. Μεγάλη κακοτυχία… έχω κάνει πολύ καλές σεζόν, όπως το 2010, αλλά φέτος είναι ακριβώς το αντίθετο».

 

Κρίμα για τον Jorge, που φαίνεται βέβαιος ότι θα μπορούσε να πάρει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στην COTA.

 

«Δεν έκανα άσχημη εκκίνηση, αλλά έχασα μερικές θέσεις γιατί δεν είχα δύναμη όταν άφησα το συμπλέκτη. Είναι μια δύσκολη πίστα και πρέπει να είσαι προσεχτικός για να μην κάνεις το λάθος».

 

«Με γεμάτο το ντεπόζιτο ήταν δύσκολο να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα κι έκανα κάποια περίεργα λάθη».

 

«Συνήθως δεν μου συμβαίνουν τέτοια. Η Honda φαίνεται ότι έχει μεγάλη αδράνεια όταν φρενάρει».

 

«Παρέμεινα όμως ψύχραιμος. Δεν είχα το φοβερό ρυθμό του Marc, αλλά ήμουν πιο γρήγορος απ’ ότι στο ζέσταμα. Θα μπορούσα να είμαι 8ος ή 9ος αλλά δυστυχώς δεν τερμάτισα».

Επόμενο άρθρο »

O Vinales και το μπέρδεμα στο Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Λατρεύω την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα