• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά.
Το Πρωτάθλημα του 2009 από τα μάτια του Ισπανού.
Νέα 20/11/2009 - 07:30

Το Πρωτάθλημα του 2009 σίγουρα δεν ήταν εύκολο για τον Dani Pedrosa. Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται τραυματίας, στους πρώτους αγώνες. Όμως, παρά την απογοητευτική του εμφάνιση στο Qatar, όπου τερμάτισε 11ος ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς του, ο Ισπανός κατάφερε να εξασφαλίσει 11 βάθρα φέτος και δύο νίκες. Μάλιστα, η πλέον πρόσφατη έλαβε χώρα στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος, στην πίστα της Valencia.

 

"Η νίκη στην Valencia ήταν μια καταπληκτική στιγμή για εμένα και πραγματικά απόλαυσα τους πανηγυρισμούς μαζί με τους οπαδούς μου", δήλωσε ο Ισπανός. "Η νίκη στην Laguna Seca ήταν επίσης εκπληκτική. Ιδιαίτερα εφόσον φτάσαμε στις Η.Π.Α., όντας σε πολύ άσχημο σημείο και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκπληκτική επίδοση. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική μέρα. Η χειρότερη φετινή στιγμή, ήταν στις χειμερινές δοκιμές. Δεν μπορούσα να αναρρώσω όπως έπρεπε από τον τραυματισμό μου στο αριστερό γόνατο και χρειάστηκα εκ νέου χειρουργείο. Επίσης, η πτώση μου στο Qatar χειροτέρεψε τα πράγματα ακόμα περισσότερο."

 

Μετά τη νίκη του στην Valencia, ο Pedrosa δοκίμασε την καινούρια πρωτότυπη, εργοστασιακή RC212V. Ο νεαρός Ισπανός χρησιμοποίησε τις τρεις μέρες των δοκιμών, ώστε να προσδιορίσει τι τον ικανοποιεί και τι θέλει περαιτέρω εξέλιξη πάνω στην μοτοσυκλέτα.

 

"Πρέπει να βελτιώσουμε τη σταθερότητα κατά το φρενάρισμα, καθώς και στην είσοδο της στροφής, επειδή αυτή νομίζω ότι είναι η Αχίλλειος Πτέρνα μας.", είπε ο Pedrosa. "Ο κινητήρας είναι αρκετά καλός, δυνατός και με ομαλό πέρασμα της δύναμης στην άσφαλτο. Νομίζω ότι προς το παρόν δε χρειάζεται βελτιώσεις. Όμως, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο με το πλαίσιο."

 

"Στο επόμενο σκέλος των δοκιμών, στη Μαλαισία, θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια αν έχουμε μια καλή βάση και αν έχουμε βελτιώσει τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, με το νέο πλαίσιο. Η πίστα της Sepang έχει μερικές πολύ γρήγορες στροφές, όπου φαίνεται αμέσως αν το πλαίσιο δουλεύει σωστά, ή όχι", ολοκλήρωσε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

DAINESE: Το σύστημα αερόσακου δουλεύει σωστά.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Valentino Rossi σε αγώνα motocross - Δείτε το video.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα