• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Valentino Rossi σε αγώνα motocross - Δείτε το video.
Νέα 19/11/2009 - 10:17
Δείτε το σχετικό video

 

Ο Valentino Rossi ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα motocross, που οργάνωσε o πατέρας του Graziano και ο ίδιος συνέβαλε αποφασιστικά. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Cavallara, πολύ κοντά στο σπίτι του Ιταλού και μάζεψε περισσότερους από 10.000 θεατές.

 

Πρώτος ανακηρύχθηκε ο Andrea Dovizioso. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του πολλοί Ιταλοί αναβάτες όπως οι Marco Melandri, Loris Capirossi, Marco Simoncelli και Mattia Pasini, όπως και ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc, Julián Simón και ο θρύλος των 500cc, Kevin Schwantz.

 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Pesaro. "Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής είναι πολύ σημαντική, διότι τα χρήματα θα διατεθούν για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και είναι πολύ ευχάριστο να αγωνιζόμαστε στο χώμα ενάντια σε άλλους αναβάτες από τα MotoGP", δήλωσε ο Rossi.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Είμασταν τυχεροί φέτος διότι δεν έβρεξε και νομίζω ότι οι θεατές πραγματικά ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι αυτή την περίοδο. Μέσα στο μήνα θα συμμετέχω στο Monza Rally, με ένα Ford και λίγο αργότερα θα είμαι στο Bologna Motorshow, επίσης με ένα Ford. Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι δραστηριότητες θα πάω διακοπές για σκι", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής.

 

Δείτε το σχετικό video

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Η ομάδα του Antonio Banderas αρχίζει να σχηματίζεται.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα