• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: Αγώνας
Επιστροφή στις νίκες για Luthi!
Νέα 14/04/2019 - 22:00

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Αγώνα της Moto2 επέστρεψε ο Tom Luthi, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει στην COTA σήμερα!

 

Ο Luthi έκανε έξυπνο Αγώνα και είχε πολύ δυνατό ρυθμό. Στην αρχή έμεινε για λίγο πίσω από τον Alex Marquez, αλλά στη συνέχεια έδειξε τη δύναμή του.

 

Πέρασε τον Ισπανό και έκανε γρήγορα μια διαφορά, για να τερματίσει τελικά 2,5’’ μπροστά από τον Marcel Schrotter, τον ομόσταυλό του.

 

Έτσι ο Ελβετός επέστρεψε στις νίκες για πρώτη φορά μετά τον Αγώνα του Misano το 2017 και κατάφερε να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά του από τον 1ο στη βαθμολογία!

 

Αυτό έγινε διότι ο Lorenzo Baldassarri στάθηκε άτυχος και έπεσε, μετά από ένα λάθος που έκανε μπροστά του ο Jorge Martin.

 

Παρά την πτώση του έμεινε στην πρώτη θέση, αλλά με διαφορά τριών βαθμούς από τον Schrotter και πέντε από τον Luthi.

 

O Marcel Schrotter παραδέχτηκε ότι ο ομόσταυλός του είχε πολύ δυνατό ρυθμό, αλλά και για τον ίδιο οι 20β που πήρε είναι πάρα πολύ σημαντικοί για το Πρωτάθλημα.

 

Πίσω από τον Schrotter τερμάτισε ο Jorge Navarro και πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεσαία κατηγορία, κάνοντας έναν εξαιρετικό Αγώνα.

 

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Mattia Pasini. Ο Ιταλός δεν κατάφερε να πάρει το βάθρο, αλλά κατάφερε να τερματίσει 4ος!

 

Κι αυτή η θέση του είναι φανταστική, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει οδηγήσει ποτέ του τη νέα μοτοσυκλέτα της Moto2!

 

Ο Alex Marquez έχασε έδαφος όσο περνούσε η ώρα στον Αγώνα και τελικά τερμάτισε στην πεντάδα και μπροστά από τους Marini και Lowes.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα