• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σταθερά δυνατός!
Μετά από μια περίεργη ημέρα
Νέα 14/04/2019 - 11:39

Σε μια περίεργη χτεσινή ημέρα, ο Valentino Rossi κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες στην Αμερική, μετά την Laguna Seca το 2009.

 

Η Μ1 δουλεύει καλά και η βάση της εμπνέει εμπιστοσύνη στον Ιταλό και στο Τέξας, με τον Valentino πάντως να προτιμά να περιμένει και «…να δούμε τι θα γίνει».

 

«Ήδη από την Αργεντινή ήμασταν καλά, αλλά εδώ είμαι ακόμα πιο δυνατός. Νοιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα και μετά την καταιγίδα η κατάσταση της πίστας βελτιώθηκε γρήγορα».

 

Για πρώτη φορά φέτος, ο Vale θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

«Ναι, είναι πολύ καλό αυτό. Σε όλα τα sessions είμαι δυνατός. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

 

Χτες ο δυνατός αέρας και τα σαμαράκια της πίστας δυσκόλεψαν αρκετά τον Marquez και αποσυντόνιζαν τη μοτοσυκλέτα του. Ο Rossi σχολίασε:

 

«Το δικό μας δυνατό σημείο είναι η σταθερότητα και είμαστε δυνατοί εδώ. Με τα σαμαράκια η Μ1 συμπεριφέρεται καλά. Είναι το χαρακτηριστικό της».

 

Κάποια στιγμή ο Rossi δεχόταν τις περιποιήσεις ενός φυσιοθεραπευτή κι εξήγησε:

 

«Είχα ένα θέμα στις ΕΔ4 επειδή δεν ζέστανα τον ώμο μου μιας και χάσαμε τις ΕΔ3. Ίσως έφταιγε αυτό. Αλλά δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα».

 

Σήμερα ο Valentino θα προσπαθήσει να επαναλάβει το διάσημο Αγώνα που έκανε σε μια άλλη Αμερικανική πίστα, την Laguna Seca, το 2008.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πραγματικά πολύ άσχημα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: pole με «πολλά λάθη»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα