• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πραγματικά πολύ άσχημα
Ο ρυθμός μου δεν είναι κάτι το φανταστικό
Νέα 14/04/2019 - 12:03

Ένα λάθος στις κατατακτήριες, άφησε εκτός KAT2 τον Andrea Dovizioso, ο οποίος επέλεξε να μείνει στο πρώτο σκέλος μόνο με ένα σετ ελαστικών.

 

Έτσι ο Dovi θα πρέπει να ξεκινήσει από την 13η θέση, σε μια μεγάλη, τεχνική και απαιτητική πίστα. Έτσι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τον Ιταλό.

 

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε θέση στις πρώτες τρεις σειρές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος».

 

«Επέλεξα να βγω μια φορά, αντί για δυο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πιο σωστό να βγω δυο φορές».

 

«Έτσι έχασα την ευκαιρία να είμαι στις ΚΑΤ2 και είναι πραγματικά πολύ άσχημο, μιας και ο ρυθμός μας δεν είναι κάτι το φανταστικό».

 

«Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παλέψουμε στο δεύτερο γκρουπ, πίσω από τον Marc. Έχω ίδιο ρυθμό με τους Valentino, Miller, Vinales, Rins, Crutchlow...»

 

«Είναι πολύ σημαντικό να μείνω κοντά τους, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό. Η ευθεία στην εκκίνηση είναι μικρή και δεν υπάρχουν πολλά σημεία για να προσπεράσεις».

 

Για τα ελαστικά είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το κατάλληλο… όμως πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε τη σωστή επιλογή».

 

«Τα σαμαράκια είναι άσχημα για εμάς, αλλά στις κατατακτήριες το πρόβλημα ήταν ο άνεμος και στις τελευταίες στροφές ήμουν αργός και όχι ακριβής στα φρένα».

 

Για τον Αγώνα σήμερα είπε: «Νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να περάσεις κάποιον στα πρώτα εσάκια, μέχρι την 11η στροφή».

 

«Αλλά και το τελευταίο κομμάτι είναι δύσκολο. Είναι μια πίστα που πλαγιάζεις πολύ και είναι δύσκολο να προσπεράσεις».

 

«Μετά είναι και οι στροφές δύσκολες για να περάσεις, διότι είναι κλειστές. Είναι πέντε έτσι. Αν θες να τις προετοιμάσεις για να έχεις καλή έξοδο, ανοίγεις την πόρτα…»

 

«Είναι δύσκολο… ένα μικρό λάθος να κάνεις και είσαι εκτός πίστας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Είναι πολύ εύκολο να βρεθείς εκτός πίστας».

Επόμενο άρθρο »

Θέματα με την αλυσίδα και για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σταθερά δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα