• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήταν η καλύτερη πίστα που οδήγησα…
Και τώρα μπορεί να γίνει η χειρότερη!
Νέα 12/04/2019 - 14:07

Ο Cal Crutchlow άφησε πίσω του τον Αγώνας της Αργεντινής, και την ποινή που δέχτηκε για άκυρη εκκίνηση, και περιμένει πως ο Αγώνας τη Αμερικής θα είναι ένας από τους χειρότερους.

Ο λόγος είναι απλός, όλοι οδηγοί ανησυχούν για τις επιδιορθώσεις που έχουν γίνει στην πίστα και για την κατάσταση, στην οποία θα βρίσκεται η άσφαλτος.

Ο Crutchlow ήταν από τους οδηγούς, που πριν από τις συνεντεύξεις, είχε την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στην πίστα και εξέφρασε τις ανησυχίες του για κάποια κομμάτια.

«Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ το 2013 ήταν ειλικρινά φανταστικά. Είπα ότι ήταν η καλύτερη πίστα που είχα οδηγήσει ποτέ. Και τώρα, θα μπορούσε να είναι μια από της χειρότερες για όλους τους αναβάτες, επειδή είναι τόσο δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση με τα σαμαράκια σε κάθε γύρο.»

«Η στροφή 2 φαίνεται τρομαχτική. Επιδιόρθωσαν την 10 και παραδόξως έκαναν σωστά μια στροφή. Η πίσω ευθεία έχει ακόμα πολλά σαμαράκια. Όμως δεν θα είμαστε σίγουροι μέχρι να την οδηγήσουμε.»

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο και είναι μια τεχνική πίστα και ωραία στην οδήγηση. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, είναι διασκεδαστικά να οδηγάς σε αυτήν την πίστα.»

«Με την Honda δεν έχω καλό αποτέλεσμα για κάποιο λόγο, ενώ ο Marc είναι τόσο γρήγορος εδώ. Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός στον αστράγαλο και ανησυχώ περισσότερο για τις τρεις δεξιόστροφες, λόγω του πόσο πρέπει να χρησιμοποιήσω το φρένο ενώ είμαι σε γωνιά.»

Όσο αφορά τον τραυματισμό του, δήλωσε:

«Δεν το κοίταξα, πραγματικά. Μερικές φορές αισθάνομαι καλύτερα και μερικές φορές αισθάνομαι χειρότερα. Μετά τον αγώνα στην Αργεντινή, ο αστράγαλος μου ήταν τόσο ζεστός. Ήταν μια ζεστή μέρα, αλλά νομίζω ότι το μέταλλο μέσα στον αστράγαλο είχε πάρει φωτιά.»

Μετά το συμβάν της Αργεντινής, με την ποινή που δέχτηκε για άκυρη εκκίνηση, ο Crutchlow είπε πως δεν πρόκειται να παρεβρεθεί στην συνάντηση με την Επιτροπή Ασφάλειας.

«Δεν σχεδιάζω να πάω για να είμαι ειλικρινής. Όχι ως αντίδραση, αλλά έχω πολλές συνεντεύξεις σήμερα. Επιπλέον δεν με ενδιαφέρει πραγματικά πλέον. Έκανα ήδη ένα jump-start και δεν σκοπεύω να κάνω άλλο.»

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Όταν φτάνεις στο Austin είσαι πάντα φοβισμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Δεν είναι μυστικό ότι θα δυσκολευτούμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα