• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Όταν φτάνεις στο Austin είσαι πάντα φοβισμένος
Όμως είμαι έτοιμος σωματικά!
Νέα 12/04/2019 - 15:04

Ο νεοφερμένος, Fabio Quartararo, πιστεύει πως αυτό το τριήμερο θα φανεί η σωματική προετοιμασία που έκανε όλο τον χειμώνα. Ο νεαρός Γάλλος φαίνεται να ανησυχεί αρκετά για την COTA, καθώς την θεωρεί μια από τις πιο απαιτητικές πίστες.

«Όταν φτάνεις στο Austin, είσαι πάντα λίγο φοβισμένος. Έκανα ένα μεγάλο βήμα σωματικά. Περισσότερο δούλεψα τα χέρια, αλλά νομίζω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά αυτό τον χειμώνα, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν.»

«Το πιο δύσκολο θα είναι από το τελευταίο μισό του Αγώνα μέχρι τον τερματισμό. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε. Εάν είμαστε σε καλή φόρμα για αυτόν τον αγώνα, τότε θα και για του υπόλοιπους.»

«Νομίζω ότι κάναμε αρκετά καλή προπόνηση με τον Jack (Miller), με τον Marcel (Schrotter). Και νομίζω ότι είναι πολύ καλό για μένα να προπονούμε με άλλους αναβάτες. Επίσης, ο Jack έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο MotoGP.»

«Αλλά και στο σπίτι προπονούμαι πολύ και ξέρω τι είδους προπόνηση πρέπει να κάνω. Έτσι μετά από αυτόν τον Αγώνα, θα είναι καλό να γνωρίζουμε ποιους μύες πρέπει να δουλέψω περισσότερο, και ποιοι είναι σε καλή φόρμα.»

Όσο αφορά τον Αγώνα, ο Fabio προσπαθεί να μένει αισιόδοξος και πιστεύει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Είχαμε ένα καλό Αγώνα στην Αργεντινή. Αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία από εκεί μέχρι εδώ. Η Αργεντινή είναι μια ομαλή πίστα, νομίζω ότι είναι μια από τις πιο εύκολες, και εδώ είναι η πιο δύσκολη, σωματικά και οδηγικά.»

«Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε ήρεμοι για αυτόν τον αγώνα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δουλέψαμε πολύ στην μοτοσυκλέτα, η ομάδα εργάστηκε για να με κρατήσει ήρεμο για τις ελεύθερες δοκιμές. Και θα δούμε αύριο. Αλλά ανυπομονώ πραγματικά να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP σε αυτή την πίστα.»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP ΕΔ1: Marquez & Vinales στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ήταν η καλύτερη πίστα που οδήγησα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα